Politie Hollands Midden

Katwijk Verkeersongeval

Dinsdag 9 november omstreeks 15.00 uur vond op de Rijnstraat een verkeersongeval plaats. Een 53-jarige snorfietser uit Katwijk reed over de Rijnstraat. Een 43-jarige snorfietster en plaatsgenoot sloeg vanaf de Rijnstraat linksaf de Van de Perkstraat in. Op het moment van afslaan haalde de Katwijker net de plaatsgenote in. Een aanrijding was het gevolg. De Katwijkse werd met letsel aan een knie overgebracht naar het Diaconesse Ziekenhuis. Een Katwijker stelt zich onder behandeling van een huisarts voor letsel aan een been.

Leiden - Overval op tabakszaak Een nog onbekende man pleegde op dinsdag 9 november rond 17.40 uur een overval op een tabakswinkel aan de Maasstraat. De man bedreigde de alleen in de winkel zijnde 23-jarige verkoopster en deed een greep in de kassa. Vervolgens verliet hij met een onbekend geldbedrag de zaak. Een onmiddellijk door de politie ingesteld onderzoek bleef tot op heden nog zonder resultaat.

Leiden Aanhouding

De politie heeft dinsdag 9 november omstreeks 18.45 uur een 34-jarige man uit Hoogeveen aangehouden na een ruzie in een woning op de Lage Rijndijk. De man wordt ervan verdacht een 34-jarige vrouw te hebben gestoken. De politie hield kort na de melding de man in de omgeving van de woning aan. Terwijl de politie in de woning was probeerde de verdachte te ontkomen via het balkon waarna hij een werkplaats was binnengegaan via een ruit. De man liep hierdoor diverse verwondingen op waarna hij werd overgebracht naar het LUMC. De politie stelt een nader onderzoek in naar de ruzie die in de relatiesfeer ligt.

Alphen aan den Rijn Verkeersongeval

Dinsdag 9 november omstreeks 16.50 uur vond op de Paddestoelweg een verkeersongeval plaats. Een 10-jarige fietser uit Alphen aan den Rijn reed vanaf een poortje bij het Eekhoorntjesbrood de weg op. Hij zag daarbij een 62-jarige automobilist en plaatsgenoot over het hoofd waardoor er een aanrijding ontstond. De Alphenaar kwam via de motorkap en de voorruit op de weg terechtgekomen. De Alphenaar werd met onder andere een hoofdwond overgebracht naar het LUMC.

----------------------------------------- einde berichten -------------------------------------------------------

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071-5459801 Fax 071-5459326


Datum: 10 november 2004

(

---- --


Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326