Gemeente Capelle a/d IJssel

Bekendmaking 10 november 2004

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt het volgende bekend:

BOUWVERGUNNINGEN aangevraagd

(kennisgeving volgens artikel 41 van de Woningwet) Meer informatie over deze aanvragen is te verkrijgen bij de unit Handhaving en Vergunningen.

Lupinestraat 14, berging uitbreiden.
Roerdomplaan 88, schoolgebouw uitbreiden.

BOUWVERGUNNINGEN
SLOOPVERGUNNING verleend

Verzenddatum 1 november 2004:
Paradijsselpark 155, woning uitbreiden.
Slotlaan 119, kelder/garage asbest verwijderen (sloopvergunning). Mees Toxopeusrede 1, 3 en 5, dakkapellen aanbrengen.

Indien u meent door één van de bovengenoemde verleende vergunningen (beschikkingen) in uw belang te zijn getroffen, kunt u daartegen bij de gemeente een bezwaarschrift indienen. Volgens de bepalingen in de Algemene wet bestuursrecht moet het gemotiveerde bezwaarschrift binnen 6 weken na verzending van de beschikking worden ingediend.

INVALIDENPARKEERPLAATS

Het college heeft op 2 november 2004 besloten door plaatsing van het bord E6 van bijlage I van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990 met een onderbord, waarop het kenteken is vermeld van het te parkeren motorvoertuig en het aanbrengen van een wit diagonaal kruis in het bijbehorende parkeervak, het parkeervak te reserveren als een parkeerplaats invaliden bestemd voor het motorvoertuig met het kentekennummer 53-HX-FL.

De parkeerplaats is bestemd voor de heer G. de Jong, De Baronie 191 in Capelle aan den IJssel.

Bovengenoemd besluit, alsmede de daarbij behorende gewaarmerkte tekeningen, liggen vanaf heden ter inzage.

Belanghebbenden kunnen krachtens de Algemene wet bestuursrecht tegen deze beschikking binnen een termijn van zes weken, gerekend vanaf de dag na uitreiking of verzending ervan een gemotiveerd bezwaarschrift bij de gemeente indienen. Desgewenst kunnen belanghebbenden, indien zij een bezwaarschrift bij de gemeente hebben ingediend, tegen betaling van griffierechten, een verzoek om voorlopige voorziening (onder andere schorsing) aanvragen bij de Arrondissementsrechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam.

INTOCHT SINT EN PIET

Het college van burgemeester en wethouders en de burgemeester van Capelle aan den IJssel, ieder voor zover bevoegd, maken bekend dat zij vergunning hebben verleend voor een Sinterklaasintocht in Capelle aan den IJssel op zaterdag 13 november 2004. Op zaterdag 13 november 2004 omstreeks 10.00 uur zal Sinterklaas en zijn gevolg aanmeren aan de kade van het voormalige Vuykterrein. Onder begeleiding van de zwarte pieten zal Sinterklaas, samen met burgemeester Joke van Doorne, per Landauer een tocht maken via de Dorpsstraat, de Kerklaan, de Fluiterlaan en de Rivierweg. De tocht eindigt rond 11.30 uur op het Stadsplein. Daar wordt hij ontvangen door Ome Siem & Meneer Jan en de kleine burgers van Capelle aan den IJssel.
Sinterklaas en zijn Pieten hopen dat er héél veel kindertjes naar het Vuykterrein én het Stadsplein komen om hen te verwelkomen!

Het besluit betreffende de invalidenparkeerplaats waarvoor een procedure vereist is, ligt ter inzage bij het Informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis aan de Rivierweg 111, op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur. Gemotiveerde bedenkingen en bezwaarschriften kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel (tenzij anders vermeld), Postbus 70, 2900 AB Capelle aan den IJssel.