Gemeente Capelle a/d IJssel

Nog enkele plekken voor vrijwilligerscursus

Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de (gratis) cursus Fondswerving en sponsoring, die de gemeente Capelle aan den IJssel organiseert voor vrijwilligers. De cursus wordt gehouden op 1 februari, 8 februari, 15 februari en 1 maart en duurt van 19.30 tot 21.30 uur. De cursus vindt plaats in het gemeentehuis.

Introductiebijeenkomsten
Ook voor de gratis introductiebijeenkomsten Vrijwilligersbeleid (25 november) en Het vinden en binden van vrijwilligers (24 januari) zijn nog plaatsen beschikbaar. Beide bijeenkomsten beginnen om 19.30 uur en vinden plaats in het gemeentehuis. Voor deze introductiebijeenkomsten kunt u zich opgeven per e-mail: a.pols@capelleaandenijssel.nl. De introductiebijeenkomst Public relations op 25 januari is vol.

In september heeft de gemeente alle besturen van organisaties die werken met vrijwilligers geïnformeerd over cursussen die de gemeente organiseert in samenspraak met de
Vrijwilligersvacaturebank en het Meldpunt. Na een aantal introductieavonden over verschillende themas, worden bij voldoende belangstelling (vervolg)cursussen georganiseerd.

Op 26 oktober werd de eerste introductiebijeenkomst gehouden, met als thema Fondswerving en sponsoring. Alle deelnemers waren zeer interessant en hebben zich opgegeven voor de vervolgcursus. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Deelname is gratis, maar er zijn wel enkele voorwaarden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Agnes Pols, e-mail: a.pols@capelleaandenijssel.nl, telefoon 010-2848372.