Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Arnhem/Velp - verdachten van heling aangehouden
Publicatiedatum: 10-11-2004

De politie heeft dinsdag in Arnhem en Velp twee verdachten aangehouden wegens heling. Op het Gele Rijdersplein werd rond kwart over twee een negentienjarige Arnhemmer aangehouden. Surveillerende agenten was het opgevallen dat de jongen op een vrije nieuwe fiets reed waarvan het slot was opengebroken. Bij controle bleek de fiets eerder te zijn gestolen, waarop de Arnhemmer werd aangehouden. In Velp zagen surveillerende agenten rond half negen 's avonds een zeventienjarige Arnhemmer op een bromfiets zonder helm door rood licht rijden op de Arnhemsestraatweg. Toen de jongen tot staan werd gebracht bleek bij controle dat de bromfiets was gestolen. De Arnhemmer werd hierop ook aangehouden. In beide gevallen wordt nog onderzoek gedaan naar de diefstallen.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Arnhem - hond met puppies gedumpt: politie zoekt getuigen
Publicatiedatum: 10-11-2004

De Arnhemse politie is op zoek naar eventuele getuigen die meer weten over het achterlaten van een hond met enkele puppies. Agenten troffen dinsdagavond na een melding op de B.P. van Verschuerstraat een verhuisdoos aan met daarin een hond met zes puppies van ongeveer vijf weken oud. De diertjes, vermoedelijk Yorkshire terriërs, zijn ondergebracht in een dierenasiel. De politie wil graag weten wie de hondjes zo heeft achtergelaten. Zij die iets hebben gezien of informatie hebben die kunnen leiden tot het bekend worden van de verantwoordelijke voor het achterlaten van de dieren worden gevraagd zich te melden via 0900-8844.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Dieren - ramkraak in winkel

Publicatiedatum: 10-11-2004

Een winkel aan de Wilhelminaweg in Dieren is in de nacht van dinsdag op woensdag getroffen door een ramkraak. Op het eerste gezicht was nog niet duidelijk of er daadwerkelijk iets uit de zaak was ontvreemd. Wel is door getuigen gezien en gehoord dat de gevel van de zaak is geramd door een personenauto. Dat gebeurde omstreeks vier uur. De daders zijn er daarna vandoor gegaan en werden kort na de melding door de politie niet meer aangetroffen. Door de eigenaar van de zaak is later aangifte gedaan en bleken er enkele laptops te zijn verdwenen. Bij de zaak is aanzienlijke schade ontstaan aan de gevel. De politie stelt een onderzoek in en roept daarbij meer getuigen op te reageren. Men kan hiervoor terecht op telefoonnummer 0900-8844.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Gelderland-Midden