Ingezonden persbericht


Persbericht

DELT breidt Documentum trainingsaanbod uit

Eindhoven / Bornem, 10 november 2004 - DELT ICT Services - de Benelux technologie-dienstverlener gespecialiseerd in document- en content management oplossingen gebaseerd op het Documentum-softwareplatform - heeft een aantal nieuwe trainingsmodules ontwikkeld. Met de nieuwe modules wordt Delt's ruime trainingsaanbod op het gebied van Documentum-software verder uitgebreid.

Als officieel SST Partner van Documentum in de Benelux biedt Delt cursussen op verschillende niveaus, variërend van gebruikerstrainingen en beheertrainingen tot en met ontwikkeltrainingen voor Documentum. De nieuwe trainingsmodules zijn: 'Kennismaking met de Desktop 5', 'Kennismaking met de WebTop', 'Kennismaking met eRoom', 'Kennismaking met eRoom Enterprise' en 'Documentum eRoom Administration'. Alle trainingen duren een halve dag, met uitzondering van 'Documentum eRoom Administration', die twee dagen duurt. In 2005 worden ook alle overige trainingsmodules van Delt weer aangeboden, waaronder 'Documentum WebPublisher 5' en 'Documentum Administration'.

De trainingen van Delt bestaan uit een demonstratiegedeelte en een praktijkgedeelte met hands-on oefeningen. Er worden zowel maatwerktrainingen als trainingen met open inschrijving aangeboden. Bij trainingen met open inschrijving liggen de data vooraf vast en bestaat een cursistengroep uit deelnemers van verschillende bedrijven. Voor begin 2005 is al een aantal trainingsdata bekend, waarvoor men zich kan aanmelden. Bij maatwerktrainingen wordt de datum in overleg bepaald. Deze trainingen worden georganiseerd voor medewerkers van dezelfde organisatie, zodat de inhoud kan worden aangepast aan hun specifieke eisen en wensen. De meeste trainingen worden ook op basis van e-learning aangeboden.

Voor meer informatie over trainingsdata, inschrijving en tarieven kan contact opgenomen worden met Patrick Vos, via pvos@delt.nl of pvos@delt.be. Of zie www.delt.nl / www.delt.be.

DELT ICT Services bv (NL), Postbus 7187, 5605 JD EINDHOVEN. Tel.: +31 40 2507900, fax: +31 40 2507911, www.delt.nl

DELT ICT Services bvba (B), van Kerckhovenstr. 110 - gebouw5, bus 206, B-2880 BORNEM. Tel.: +32 3 8904660, fax: +32 3 8904661, www.delt.be

DELT ICT Services
DELT ICT Services BV / DELT ICT Services BVBA is een Benelux technologiedienstverlener die gespecialiseerd is in document- en content management oplossingen. De onderneming richt zich met name op het leveren van hoogwaardige en gespecialiseerde diensten rond de analyse en realisatie van document- en content management functies en -oplossingen. Dit zowel als onderaannemer en als hoofdaannemer. DELT ICT Services heeft haar diensten volledig geconcentreerd rond de nieuwste softwarefuncties van Documentum en alle daaraan verbonden ondersteunende softwareproducten en -technologieën. Dit is met name van toepassing op alle webgebaseerde toepassingsmogelijkheden. DELT ICT Services is daardoor dé Documentum Signature Partner in de Benelux. Als officieel Documentum partner levert DELT tevens een groot aantal eindgebruikers-, programmeer- en systeembeheerders-opleidingen voor het gebruik van de nieuwste Documentum-softwarefuncties. Het betreft hier zowel standaard als maatwerk opleidingen in klassikale of individuele setting. Bij voldoende deelnemers kunnen de opleidingen ook in-huis worden gegeven. DELT ICT Services werkt constant aan de verdere verdieping van haar kennis van de Documentum-oplossingen. Hiervoor is DELT vaak nauw betrokken bij het Documentum "new-product test- en release programma". Hierdoor kan DELT zich vroegtijdig een beeld vormen van de nieuwste mogelijkheden en de eventuele veranderingsconsequenties van deze nieuwe Documentum-softwarefuncties. Met de kennis en diensten van DELT ICT Services halen organisaties meer gebruiksrendement uit hun investering in software van Documentum.

Ingezonden persbericht