Aladdin en Njama bieden samen antivirus- en antispam-dienst aan

Partnership resulteert in nieuwe beveiligingsoplossing

IJsselstein, 10 november 2004 - Aladdin Knowledge Systems (Nasdaq: ALDN), leverancier van beveiligingsoplossingen voor software en internet-content, biedt samen met Njama, dienstverlener op het gebied van informatiebeveiliging, een Managed Antivirus Antispam-dienst aan. De dienst wordt verkocht onder de naam Chuja, wat in het Swahili staat voor scannen, filteren en schoonmaken.

Njama is onderdeel van de Stepco Group en levert sinds 2004 Managed Security Services. Deze diensten zijn nu uitgebreid met een antivirus- en antispam-dienst op basis van Aladdins eSafe. Hierbij worden e-mails via Njama's scan servers geleid waar ze gescand worden op virussen en spam, voordat ze opgeschoond doorgestuurd worden. Het volledige beheer, zoals updates en rapportage, wordt door Njama uitgevoerd.

"Njama is al jarenlang partner van Aladdin, zowel op het gebied van eToken, als eSafe. Omdat spam een steeds grotere overlast vormt, wilden we hier ook een oplossing voor bieden. De uitstekende eigenschappen van Aladdins eSafe maakten de productselectie eenvoudig", zegt Mario de Boer, oprichter van Njama.

Over Aladdin
Aladdin Knowledge Systems (Nasdaq: ALDN), gevestigd in Tel Aviv (Israël), houdt zich als internationaal marktleider op het gebied van internet- en softwarebeveiliging bezig met oplossingen voor een veilig gebruik en veilige distributie van digitale content: van applicatiesoftware tot en met internetgebruik en -toegang. Aladdins klanten zijn software-vendors en organisaties die hun medewerkers een veilige toegang tot het internet bieden, inclusief bescherming van de eigen bedrijfsinformatie en -productiviteit. Meer informatie is te vinden op Aladdins website www.eAladdin.com of via de Benelux-vestiging van Aladdin in IJsselstein.

Over Njama
Njama is een Nederlandse dienstverlener op het gebied van informatiebeveiliging en maakt onderdeel uit van de Stepco Group. Njama richt zich met name op het adviseren en auditen van informatiebeveiliging op technisch en organisatorisch gebied. Sinds 2004 levert Njama Managed Security Services, waarbij de vaak complexe beheer- en monitortaken door specialisten van Njama voor de klant worden uitgevoerd. Njama is in mei 2001 opgericht en maakt sinds april 2003 deel uit van de Stepco Group. www.njama.com