Ingezonden persbericht


Persbericht

Netlink wint twee prestigieuze awards

~ Lucent roemt Netlink om constante prestaties en hoge omzet voor VitalQIP en VitalSuite ~

10 november 2004 Netlink, specialist in netwerkdiensten, is door Lucent Technologies (NYSE: LU), verkozen tot EMEA Vital Level 1 Partner of the Year en EMEA VitalQIP Level 1 Partner of the Year.

Tijdens de Vital Partner Conference in Barcelona, Lucent s jaarlijkse partnerconferentie, heeft het bedrijf verschillende awards uitgereikt aan partners in Europa. De awards worden toegekend aan partners op basis van de financiële resultaten die behaald zijn voor VitalSuite® en VitalQIP", tussen oktober 2003 en september 2004. Naast het behalen van de hoogste omzet voor VitalSuite en VitalQIP heeft ook Netlink s kennis en ervaring op het gebied van IP en end-to-end performance management een belangrijke rol gespeeld bij het behalen van beide awards.

VitalSuite is een volledig geïntegreerde bundel die bestaat uit drie softwarecomponenten, te weten VitalNet", VitalEvent® and VitalApps". Hiermee is het mogelijk om de prestaties van het netwerk, de serversystemen en de applicaties actueel en historisch van end-to-end te monitoren. Daarnaast stelt VitalSuite de gebruiker ook in staat om hierover in real-time te rapporteren. VitalQIP is een softwareoplossing die ontworpen is om IP-adressen, subnetbeheer en IP-services (DNS en DCHP) te automatiseren.

We zijn zeer verheugd deze prijs aan Netlink te mogen uitreiken, zegt John Harris, Director Vital Software bij Lucent Technologies. Netlink bewijst jaar in jaar uit een stabiele partner te zijn door voortdurend op een hoog niveau te presteren. Dit jaar heeft Netlink, als enige organisatie in EMEA, twee van de in totaal zeven awards mee naar huis genomen. Dit is een uitstekende prestatie, en komt voor ons dan ook niet als een verassing.

Deze onderscheiding bevestigt nogmaals het succes van ons bedrijf, aldus Willem Holterman, general manager bij Netlink. We hebben gewonnen op basis van onze kennis van VitalQIP en VitalSuite en onze uitgebreide ervaring in IP-management- en end-to-end performance managementtrajecten. Op basis van de return on investment (ROI) die wordt behaald met de inzet van IP-beheer en performance managementoplossingen zijn we ervan overtuigd dat we het aantal relaties gestaag zullen uitbreiden.

(349 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Netlink
Netlink, The Network Service Company, onderdeel van Axians, is een pure netwerkintegrator, die zich volledig heeft toegelegd op advisering, verkoop, implementatie en onderhoud van hoogwaardige netwerk-, beveiligingsinfrastructuren, VoIP- en netwerkmanagementoplossingen.

Netlink zoekt altijd naar mogelijkheden om de beschikbaarheid en beheersbaarheid van het netwerk te verhogen en de total-cost-of-ownership te verlagen. Netlink heeft gedegen kennis van technische oplossingen. Zij werkt hiervoor samen met gerenommeerde partners. Zo is het bedrijf o.a. gecertificeerd als Cisco Silver Partner, Nortel Gold Partner, Lucent Business Partner, HP Networking Partner, Check Point Value Added Solution Partner en Trend Micro Premium Partner.

Voor meer informatie over Netlink, kunt u een bezoek brengen aan de website: www.netlink.nl.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Rian de Wit van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: riand@lewispr.com http://www.lewispr.com

LEWIS Global Public Relations

Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com

Financial Times Top 20 Best Places to Work, 2004
PRWEEK UK Top ten all-sector agency, 2004
PRWEEK US Fastest climbing technology agency, 2004 PRSA Campaign award winner, 2003
Marketing PR Agency of the year finalist, 2003