Gemeente Heusden


Directeur Van Eijck verlaat gemeente Heusden 10-11-2004 Na bijna zeven jaren in dienst te zijn geweest bij de gemeente Heusden, eerst als afdelingshoofd, later als
directeur/loco-secretaris, zal de heer R.F.W. van Eijck de gemeente Heusden medio januari 2005 verlaten. De reden hiervoor is zijn benoeming als hoofd Concernstaf bij de gemeente Maastricht.

De heer Van Eijck is eind 1997 benoemd als hoofd van de afdeling Personeel, Organisatie en Informatie. In 2000 werd hij benoemd tot hoofd van de afdeling Bestuursondersteuning. Sinds 3 jaren is hij directeur. De heer Van Eijck was bovendien vanaf het begin intensief betrokken bij de ontwikkeling en realisatie van de Heusdense Manier van Werken. In zijn rol als directeur was hij onder meer verantwoordelijk voor organisatieontwikkeling en de afdelingen Bouwen en Wonen, Educatie, Welzijn en Zorg, Milieu en handhaving, Publiekszaken. Tevens was hij verantwoordelijk voor enkele grote projecten.

In Maastricht wordt hij verantwoordelijk voor de gemeentebrede ontwikkeling van personeelsbeleid, organisatieontwikkeling, financiën, planning & control, informatie & automatisering en visie & strategie (onder andere op het terrein van gemeentelijke dienstverlening).