Haagse Hogeschool

10 november 2004

Open Dag Academie voor ICT Zoetermeer

De Academie voor ICT Zoetermeer, onderdeel van de Haagse Hogeschool, houdt op woensdag 10 november Open Dag aan de Boerhaavelaan 11. GeĂŻnteresseerden kunnen zich van 18.00 tot 21.00 uur door studenten en docenten laten voorlichten over de opleidingen Informatica en Bedrijfskundige Informatica. Ook kunnen bezoekers een rondleiding krijgen op de academie, waar in september 2004 alweer de tweede lichting studenten van start is gegaan.

Kleinschaligheid, praktijkgericht en pioniersgeest zijn de kernwoorden die bij deze opleiding passen. In kleinschalige lessituaties, waarbij alle studenten en docenten elkaar persoonlijk kennen, gaan studenten praktijkgericht aan de slag en praten mee over de inhoud van het studieprogramma.

De Academie voor ICT Zoetermeer is gevestigd aan de Boerhaavelaan 11, vlakbij Station Zoetermeer. De academie is het resultaat van een samenwerking tussen de gemeente Zoetermeer, de Stichting Samenwerkende Hogescholen Haaglanden en Rijnstreek, het ID College en de Raad voor Ondernemend Zoetermeer (RVOZ).