Ingezonden persbericht


*Persbericht

Carla Pluijmaekers en Pieter Theelen versterken dagelijks bestuur LOZO

Pieter Theelen en Carla Pluijmaekers zijn maandag 8 november tijdens de algemene ledenvergadering in Weert gekozen in het dagelijks bestuur van de LOZO, binnenkort MKB-Limburg. Pieter Theelen werd herkozen, Carla Pluijmaekers is nieuw in het bestuur.

Pieter Theelen (55) is directeur van de Theelen Detailhandelsgroep. Daarnaast is hij onder meer lid van het DB van de Kamer van Koophandel Limburg-Noord, lid van het mode-bestuur van brancheorganisatie Mitex en lid van de Nationale Winkelraad MKB.

Carla Pluijmaekers (53) is directeur van twee bedrijven voor dienstverlening op het gebied van interim-management, personal coaching en executive search in Maastricht. Ze is verder actief in tal van adviesraden in de zorg, het hoger beroepsonderwijs en de universitaire wereld. Ze is sinds februari betrokken bij het dagelijks bestuur van de LOZO.

De LOZO behartigt de belangen van zo'n drieduizend Limburgse ondernemers uit alle branches op lokaal, regionaal en nationaal niveau. Verder is de LOZO het toonaangevende provinciale platform voor effectief netwerken en informatieoverdracht over ondernemen.

Einde