Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Italiaanse mice beurs btc huldigt rob den hartog

Lorenzo de' medici award voor incentive holland

Amsterdam, 10 november 2004. Rob den Hartog, directeur van Incentive Holland - de specialist in incentives en zakelijke evenementen - is gehuldigd door de Italiaanse MICE wereld. Tijdens de opening van de beurs BTC, op 2 november in Florence, werd door Carlo Gattai, de directeur van BTC, en Giuseppe Galati van het ministerie van toerisme, aan Den Hartog de 'Lorenzo de' Medici Award' uitgereikt voor de bijzondere bijdrage van Incentive Holland aan de meeting en incentive industrie. BTC startte dit initiatief in 1991 om de grondleggers van de internationale MICE in de schijnwerpers te zetten.

Internationale MICE beurs

BTC - Borsa Internationale del Turismo Congressuale ed Incentives - is een toonaangevende internationale beurs gericht op de MICE industrie. Dit jaar werd de 20e editie van 2 tot 4 november gehouden in Florence; een must voor organisatoren van congressen, meetings, conferenties, seminars en incentives. Jaarlijks wordt op deze beurs de 'Lorenzo de' Medici Award' uitgereikt aan een prominent persoon uit de MICE wereld, vanaf 1991 worden hier de grondleggers van de internationale meeting en incentive industrie gehuldigd. Zie voor meer informatie www.btc.it.

Al meer dan 25 jaar.
Incentive Holland is al ruim 25 jaar actief op het gebied van incentives, zakelijke evenementen en loyaliteitsprogramma's. Rob den Hartog, directeur en eigenaar van Incentive Holland, nam tijdens de opening van de beurs van BTC-directeur Carlo Gattai, Giuseppe Galati van het ministerie van toerisme de prijs in ontvangst. "We voelen ons zeer vereerd, met name omdat Incentive Holland het eerste Nederlandse bedrijf is in de lijst van winnaars. We zijn dan ook bijzonder trots uitgeroepen te worden tot één van de grondleggers van de huidige MICE industrie!" aldus Rob den Hartog.

Zie voor meer informatie over Incentive Holland www.incentive.nl of telefonisch via 020 50 45 720.

Incentive Holland is al ruim 25 jaar specialist in de MICE industrie. Naast het organiseren van incentives en zakelijke evenementen voor toonaangevende bedrijven, organiseert Incentive Holland tevens het jaarlijks terugkerende WinterVillage. Dit sfeervolle winterdorp is ideaal voor het organiseren van kerst- of eindejaarsborrels. Het bedrijf is tevens actief als DMC gespecialiseerd in de Chinese markt.