NVM

Nieuwegein, 10 november 2004

Jaap Kwantes Agrarische NVM-makelaar van het jaar 2004

Voor het eerst in haar 25-jarig jubileum heeft de vakgroep NVM Agrarisch Onroerend Goed de verkiezing `Agrarische NVM-makelaar van het jaar' uitgeschreven. Het beoordelen van de drie genomineerde agrarische makelaars, Albert de Koning, Sanne Wind en Jaap Kwantes, was volgens de jury geen sinecure. Op 27 oktober jl. tijdens het AOG-jubileumconres in Boerderij Mereveld in Utrecht heeft de jury de titel uiteindelijk toegekend aan Jaap Kwantes van Kwantes Makelaardijk uit Andijk.

Motivatie
Volgens de jury is Kwantes goed op de hoogte van de plannen en de beleidsvoornemens van de verschillende overheden. Hij wil daarbinnen - in het belang van zijn klant en in overleg met de desbetreffende overheidspartij - zodanig creatief opereren dat nieuwe mogelijkheden ontstaan en onverwachte oplossingen tot stand worden gebracht.

Fotoschrift: Jaap Kwantes houdt trots het ereschildje omhoog nadat hij door de jury als winnaar van de titel `Agrarisch NVM-makelaar van het Jaar' is aangewezen. (foto: Peter de Koning)

Sportieve strijd
Jaap Kwantes mocht aan het eind van het jubileumcongres uit handen van AOG-vakgroepvoorzitter Harry Boertjes het ereschildje, behorend bij de titel `Agrarische NVM-makelaar van het jaar' in ontvangst nemen. Kwantes dankte de jury voor het in hem gestelde vertrouwen. "Ik vond het een sportieve strijd. En ik beloof door te gaan met dezelfde gedrevenheid voor het buitengebied zoals ik de afgelopen jaren heb laten zien".