Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


10 november 2004


Lochem - Verdachte man in magazijn

In een magazijn van een winkel aan de Walderstraat werd dinsdagmiddag rond 14.20 uur door winkelpersoneel een onbekende jongeman aangetroffen. Op de vraag wat hij daar deed, vertelde hij een sleutel kwijt te zijn. Het personeel wist de man de deur uit te werken. Een van de personeelsleden had dezelfde man op zaterdag 23 oktober ook in het magazijn gezien. Ook toen werd de man de deur uitgezet. Er wordt niets vermist uit het magazijn. De politie is een onderzoek gestart.


Steenderen - Inbraak in woning


In een woning aan De Eiken werd dinsdag (9/11) ingebroken. Men wist binnen te komen door een raam te forceren. De gehele woning werd doorzocht. Weggenomen werden onder andere diverse sieraden en twee lap tops.


Zutphen - agent haalt vechtende vrouwen uit elkaar.


Een agent uit een andere plaats heeft dinsdagmiddag twee vechtende vrouwen uit elkaar gehaald. Eén van hen, een 30 jarige vrouw uit Barchem is aangehouden. De vrouw wilde eerder gekochte goederen bij een winkel aan de Polsbroekpassage terugbrengen en haar geld terug. De eigenaresse van de winkel was het hier niet mee eens, waarna de Barchemse kwaad werd en met de goederen begon te gooien. Vervolgens sloeg ze de winkeleigenaresse in haar gezicht. Hierop vielen er klappen over en weer. De passerende agent zag e.e.a gebeuren en haalde de twee uit elkaar. De Barchemse werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar werd proces-verbaal tegen haar opgemaakt en de zaak zal worden voorgelegd aan justitie.


Brummen - Onderzoek aanrijding

De politie doet onderzoek naar de aanrijding die dinsdagmorgen rond 10.10 uur plaatsvond op de Eerbeekseweg. Hierbij raakte een 35 jarige bestuurder uit Arnhem gewond. De Arnhemmer reed vanaf Brummen richting Eerbeek. Ter hoogte van de Lichtenbeltweg moest een 50-jarige bestuurster uit Warnsveld die voor de Arnhemmer reed afremmen. De Arnhemmer zag dit vermoedelijk te laat en botste tegen de auto voor hem. Hierna botste hij tegen een boom en liep verwondingen op aan zijn hoofd. De Arnhemmer liet zich door een passant overbrengen naar een ziekenhuis, waar hij 20 hechtingen in zijn hoofd kreeg. De politie heeft de aanrijding in onderzoek.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Politievoorlichting

055 - 548 60 52

Anton de Ronde


---- --