Ingezonden persbericht


ProClarity en Corda Technologies leveren samen hoogwaardige analytische en datavisualisatieoplossingen

Flexibiliteit ProClarity Analytics Platform biedt op maat gesneden bedrijfsinformatie

's-Hertogenbosch, 10 november 2004 - ProClarity, leverancier van analytische softwareoplossingen voor beslissingsondersteuning in bedrijven, combineert zijn hoogwaardige technologie voor analyses en gedeelde business logic met de datavisualisatieoplossingen van Corda Technologies. Het ProClarity Analytics Platform biedt bedrijven nu ook de voordelen van de grafieken en tabellen van PopChart en de dynamische kaarten en afbeeldingen van OptiMap.

De toevoeging van PopChart en Optimap van Corda aan de visualisatieopties van ProClarity Analytics Server biedt klanten voordelen, zoals:


* geavanceerde interactieve grafieken en afbeeldingen die zeer geschikt zijn voor gepersonaliseerde, webgebaseerde portals;


* extra grafische opties, zoals radars, kandelaars, druppels, Pareto, afbeeldingen, meters of wijzers;


* uitgebreide weergavemogelijkheden zonder software;


* het maken van dynamische beelden met Macromedia FLASH en SVG;


* schaalbare en servergebaseerde rendering van grafieken of afbeeldingen.

"Door de flexibiliteit van het ProClarity-platform kunnen ontwikkelaars onze presentatieoplossingen voor informatie eenvoudig integreren en intuïtieve BI-oplossingen maken", zegt David Vandagriff, Vice-President Marketing van Corda. "In combinatie met de krachtige analytische mogelijkheden van ProClarity stellen onze grafische afbeeldingen gebruikers in staat om grote hoeveelheden bedrijfsdata snel en effectief te interpreteren. Op die manier kunnen beter gefundeerde besluiten genomen worden."

Klanten van ProClarity kunnen de Corda Integrator Accelerator, een set codevoorbeelden en documentatie, downloaden. Deze Accelerator versnelt de ontwikkeling van op maat gesneden analytische applicaties op basis van het ProClarity Analytics Platform en Corda. ProClarity biedt ook extra diensten om bedrijven te ondersteunen bij de integratie. De Corda Integrator Accelerator is eind 2004 beschikbaar bij ProClarity.

"De datavisualisatie van Corda voegt een nieuwe dimensie toe aan de analytische applicaties van ProClarity", aldus Raino Zoller, Business Development Manager bij ProClarity. "De beschikbaarheid van de Corda-grafieken en andere afbeeldingen geeft organisaties alle vrijheid om zeer geavanceerde visualisaties af te stemmen op hun specifieke zakelijke behoeften."

Corda geeft ProClarity-klanten korte tijd tien procent korting op alle Corda-producten. ProClarity biedt een gratis lidmaatschap voor het ProClarity Developers Network, dit is inclusief toegang tot de Corda Integrator Accelerator (vanaf eind 2004) en de Analytic Application Software Developers Kit (SDK).

###

Over Corda Technologies
Corda Technologies is wereldwijd marktleider op het vlak van innovatieve presentatieoplossingen voor data. Corda-producten en -diensten zijn dé keuze voor snelle, flexibele en schaalbare interactieve grafische afbeeldingen en voor servergebaseerde HTML- en PDF-conversietools. Het bedrijf biedt als enige oplossingen voor de automatische productie van toegankelijke, Section 508-compliant grafieken, tabellen, kaarten en PDF-document met beschrijvende teksten. Door de visualisatie van data kunnen bedrijven relaties in kaart brengen, analyses uitvoeren en data eenvoudiger doorgronden. Meer informatie: www.corda.com.

Over ProClarity Corporation
ProClarity levert analytische softwareoplossingen die de snelheid vergroten waarmee bedrijven gefundeerde beslissingen nemen en op basis daarvan de bedrijfsprestaties verbeteren. ProClarity levert vanaf 1995 innovatieve analyseoplossingen aan Global 3000-bedrijven. ProClarity verzekert ze van een maximale ROI op technologie-investeringen en van oplossingen op maat voor bedrijfs- en beslissingsprocessen. Het hoofdkantoor van ProClarity staat in Boise, Idaho (VS), en het bedrijf heeft regionale verkoop- en servicekantoren in Europa en Azië. Het internationale hoofdkantoor is gevestigd in Nederland. ProClarity ondersteunt momenteel ruim 2.000 klanten wereldwijd. De analyseoplossingen van ProClarity helpen bedrijven als ABN AMRO, AT&T, GE Capital, Reuters, Reckitt Benckiser, Kerry Foods, Siemens, Scottish & NewCastle Retail en Telewest bij het meten, voorspellen en optimaliseren van hun bedrijfsprestaties door het faciliteren van betere samenwerking en accurater beslissingen.

Ingezonden persbericht