Politie Zeeland


Z-10544-2004 Motorrijder onderuit

Een 40-jarige man uit de gemeente Terneuzen is woensdagmorgen met zijn motor onderuit gegaan.
Een 62-jarige Terneuzenaar reed op een tractor op de weg langs de zeesluis in Terneuzen en wilde de Buitenhaven oprijden. Hierbij zag hij de van rechtskomende motorrijder over het hoofd. Om een aanrijding te voorkomen, remde de motorrijder en ging hierdoor onderuit. Zijn motor schoof door tegen de tractor en raakte hierbij aan de zijkant beschadigd. De motorrijder kwam met de schrik vrij.


W-10545-2004 Vrouw rijdt met auto op betonblok
In haar woonplaats is woensdagmorgen een 63-jarige Vlissingse met haar auto op een betonblok gereden nadat zij een bocht verkeerd had genomen.
De vrouw reed rond 08.45 uur, komende vanaf de Koudekerkseweg, de rotonde Sloeweg/Bossenburgweg op en nam hierbij de bocht verkeerd waardoor zij op een betonblok reed. Het blok zat net onder de motor zodat de auto niet meer voor- of achteruit kon en moest worden weggetakeld. De 63-jarige vrouw kwam met de schrik vrij.


W-10546-2004 Portemonnee gerold
Van een 21-jarige man uit de gemeente Westvoorne is woensdagmorgen rond 11.45 uur in Vlissingen de portemonnee gerold.
De portemonnee, met daarin o.a. een tiental euro's, werd vermoedelijk in de Walstraat weggenomen uit de broekzak van de man. De man ontdekte de diefstal toen hij in een winkel wilde betalen.

Z-10547-2004 Optospeed-controle
Woensdag tussen 06.00 en 15.30 uur werd op de N62 bij Hoek en de Scheldeboulevard in Terneuzen optospeed-controle gehouden.
In totaal waren er 2330 passanten, waarvan er 280 de maximum snelheid overschreden.

Z-10548-2004 Aanrijding in Retranchement
Op de kruising Molenstraat / Cadzandseweg in Retranchement vond woensdag om 12.10 uur een aanrijding plaats.
Een 58-jarige Terneuzense bestuurder van een bedrijfsauto reed over de Molenstraat, komende uit de richting van Retranchement. Op de kruising sloeg hij linksaf en verleende geen voorrang aan een hem op dezelfde weg tegemoetkomende 35-jarige automobilist uit de gemeente Sluis. Er ontstond een aanrijding waarna de bedrijfsauto tegen de op de Cadzandseweg stilstaande autobus reed. De bedrijfs- en de personenauto raakten bij de aanrijding beschadigd. De autobus liep lichte lakschade op.