Persberichten woensdag

's-Hertogenbosch 10-11-2004

ELF OPGEVOERDE BROMFIETSEN BIJ CONTROLE

s-Hertogenbosch Woensdagmorgen heeft de politie met drie motoren op diverse locaties in s-Hertogenbosch gecontroleerd op opgevoerde bromfietsen. In het totaal zijn 31 bromfietsen aan een nader onderzoek onderworpen. Elf van deze bromfietsen bleken te zijn opgevoerd.

DERDE WONINGINBREKER AANGEHOUDEN

s-Hertogenbosch Dinsdagmorgen is een 24-jarige Bosschenaar in zijn woning in s-Hertogenbosch aangehouden voor het plegen van inbraken. Zaterdag werden in verband hiermee al een 21-en 24-jarige Bosschenaar aangehouden. De mannen worden er van verdacht afgelopen zaterdag te hebben ingebroken in een woning aan de Smaragd in s-Hertogenbosch. De verdachte is ingesloten.

MAN AANGEHOUDEN WEGENS AGRESSIEF GEDRAG

s-Hertogenbosch Dinsdagavond is een 45-jarige inwoner uit s-Hertogenbosch aangehouden toen hij zich bij een verzoek om hulp agressief gedroeg in een ziekenhuis aan de Zuid Willemsvaart in zijn woonplaats. Bij controle bleek dat de man werd gezocht in verband met betrokkenheid bij een mishandeling van een 43-jarige Bosschenaar die op 1 maart jl. plaatsvond aan de Wethouder van Soestbergenstraat in s-Hertogenbosch. Wat de reden van de mishandeling is geweest is nog niet bekend. De verdachte is voor nader onderzoek ingesloten.

VROUW AANGEHOUDEN VOOR WINKELDIEFSTAL

's-Hertogenbosch - Woensdagmorgen is een 40-jarige vrouw uit 's-Hertogenbosch aangehouden. Ze werd in een winkel aan de Tacitusstraat in 's-Hertogenbosch betrapt toen ze voor ongeveer 30 euro speelgoed wegnam. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt.

VROUW GEWOND BIJ ONGEVAL

Den Dungen - Dinsdagavond is een 19-jarige vrouw uit Den Dungen bij een ongeval in die plaats gewond geraakt. De vrouw reed met haar auto over de Poeldonk in Den Dungen. Door nog onbekende oorzaak is de vrouw met haar auto tegen een langs de weg staande boom gereden. Ze is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis in 's-Hertogenbosch.

MAN GEWOND BIJ ONGEVAL

Erp - Dinsdagmiddag is een 56-jarige man uit Erp bij een ongeval gewond geraakt. Op de Roost in Erp was vlak bij een verkeersluisje een frontale aanrijding ontstaan tussen een personenauto bestuurd door de 56-jarige man uit Erp en een hem tegemoetkomende auto (gegevens bestuurder nog steeds niet bekend). Bij dit ongeval raakte de man uit Erp bekneld in zijn auto en moest door de brandweer uit het wrak worden bevrijd. De man is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel.

VROUW GEWOND BIJ ONGEVAL

Nuland - Woensdagmorgen is een vrouw uit Nuland bij een ongeval gewond geraakt. De vrouw reed met haar auto over de Waterleidingstraat in Nuland. Door nog onbekende oorzaak is de vrouw van de weg geraakt en heeft ze drie boompjes aangereden. De vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis in 's-Hertogenbosch.

BRAND IN VOORMALIGE KERK

Boxmeer - Dinsdagavond, even na 23.30 uur, werd een brand gemeld in een voormalig kerkgebouw aan de Jan Tooropstraat in Boxmeer. Het pand is thans eigendom van een woonmaatschappij. In het gebouw was een kleine brand ontstaan, die door de brandweer snel werd geblust. De politie sluit niet uit dat er sprake is van brandstichting.

WINKELDIEVEN AANGEHOUDEN

Mill - Woensdagmorgen zijn een man, 19 jaar uit Raamsdonkveer en twee vrouwen 17 en 38 jaar uit Sint Anthonis aangehouden. Ze werden in een winkel aan de Wanroijseweg in Mill betrapt toen ze verschillende spullen zoals batterijen en een afstandsbediening wegnamen. Tegen het drietal is proces-verbaal opgemaakt.

MAN AANGEHOUDEN VOOR WINKELDIEFSTAL

Boxmeer - Woensdagmiddag is een 29-jarige man uit Sambeek aangehouden. Hij werd in een winkel aan de Kloostertuin in Boxmeer betrapt toen hij rookwaren wegnam. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.