Nederlandse Volks-Unie (NVU)


Arnhem, 10 november 2004

Nederland verkeert na de moord op Theo van Gogh in een toestand van burgeroorlog !

Nadat een moslimfundamentalist Theo van Gogh op een beestachtige wijze heeft afgeslacht is er een enorme volkswoede ontbrand als nooit tevoren in de Nederlandse naoorlogse geschiedenis.

De volkswoede richt zich op alles wat in verband wordt gebracht met moslimfundamentalisme. Moslimscholen en moskeeën worden afgefakkeld en als vergelding steekt men christelijke kerken in brand.

Dit is de rekening van een totaal ontspoord integratie en immigratie beleid van de afgelopen regeringen. Onder het motto pappen en nat houden probeerde men verschillende bevolkingsgroepen onder dwang te laten integreren.

Partijen zoals PvdA en Groen Links (de linkse kerk) die hier de bedenkers van zijn roepen nu het hardst om keiharde aanpak van moslimfundamentalisten. Terwijl juist dit de partijen zijn die er altijd voor gepleit hebben om onze landsgrenzen open te stellen voor allerlei volkeren van verschillende afkomst.

Femke Halsema (Groen Links) doet nu zelfs een beroep op de koningin om de bevolking te kalmeren, terwijl Femke zelf als architect en uitvoerder van de integratie en immigratie politiek kan worden aangemerkt! Integratie is op langere termijn volkerenmoord!

Hoeveel kerken, moskeeën of moslim scholen moeten er nog afbranden? En hoeveel mensen moeten er nog sterven voordat men begrijpt dat deze politiek gefaald heeft?

Daarom stellen wij het volgende voor: grenzen totaal dicht, opvang in eigen regio. Alle illegale, criminele en werkloze vreemdelingen terug sturen naar hun eigen land. Het leger inzetten voor bescherming van Nederlandse gebouwen en als het moet voor ondersteuning van politie bij inzet zoals vandaag het geval was. Waar in Den Haag een handgranaat gegooid werd naar politieagenten bij een arrestatie van waarschijnlijk een aantal moslimfundamentalisten.

Extreme godsdienst fanatici die de Islam misbruiken moeten zonder pardon het land worden uitgezet. Dan dient de regering daarvoor maar een nieuwe noodwet in het leven te roepen. Ons volk dient met alle middelen beschermd te worden en dit gebeurt niet door jankende politici die elkaar verwijten lopen te maken, maar door gezagsdragers die keiharde besluiten nemen en ook zonder pardon uitvoeren!

Constant Kusters

Postbus 4053
6803 EB Arnhem
026-3217539