Gemeente Westerveld

3-11-2004
Open Monumentendag 2005 in Westerveld

De werkgroep Open Monumentendagen Westerveld is begonnen met het organiseren van de volgende Open Monumentendag. Deze wordt gehouden op zaterdag 10 en zondag 11 september 2005 en staan in het teken van Religie.

Werkgroep

De werkgroep Open Monumentendagen Westerveld is in 2004 in het leven geroepen door het gemeentebestuur. De werkgroep bestaat onder andere uit vertegenwoordigers van de historische verenigingen binnen Westerveld. Deze historische verenigingen zijn ât Fledder Kerspel, Stichting Dwingels Eigen, Historische Vereniging Havelte e.o. en Historische Vereniging Gemeente Diever. In de werkgroep zitten ook vertegenwoordigers vanuit de Stichting Maatschappij van Weldadigheid en de gemeente Westerveld. Samen organiseren zij de Open Monumentendagen.

De werkgroep is nu bezig met het organiseren van de volgende Open Monumentendag. Dit gebeurt op basis van opgedane ervaring tijdens de organisatie van Open Monumentendagen in voorgaande jaren. De werkgroep stelt nu een plan van aanpak op. De kerken binnen de Gemeente Westerveld zijn door de werkgroep gepolst of ze mee willen werken aan de Open Monumentendag.

Heeft u suggesties of ideeën voor de komende Open Monumentendag? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met het secretariaat van de werkgroep Open Monumentendagen Westerveld: Fred Jansen, Meulakkers 3, 7981 DL Diever, of mail: f.jansen@gemeentewesterveld.nl.