Digitale Gemeente Houten

Kathleen Ferrier komt naar Houten

dinsdag 9 november 2004 - Bron: CDA Houten

Onder het motto "waar is het CDA mee bezig?" komen CDA Tweede Kamerleden deze herfst bezoeken brengen in het hele land. CDA Houten heeft Kathleen Ferrier uitgenodigd te komen spreken tijdens haar Openbare Algemene Leden Vergadering

Deze ALV zal op woensdag 10 november a.s. in Dienstencentrum Lorech aan het Hollandspoor 37, naast Loericker Stee worden gehouden.

Aanvang 20.00 uur Zaal open 19.30 uur. Ook niet leden zijn welkom.

Gastspreker is mw.. Kathleen Ferrier lid van de CDA Tweede Kamer fractie. Zij zal o.a. een toelichting geven op het huidige kabinetsbeleid. Over keuzen en oplossingen.

Lossen we onze eigen problemen zelf op, of laten we dat aan onze kinderen over ?
Hoe gaan we om met de vergrijzing ?

Lees meer hierover op http://www.cda.nl/toekomst

Verder zal op deze avond de raadsfractie aan de hand van enkele stellingen met de aanwezigen discussiëren over het nu verder moet met het centrumproject Castellum in Houten Zuid.

Vooruitlopend op de komende ALV gaat de fractie polshoogte nemen in Houten Zuid en zal men op zaterdag 30 oktober en zaterdag 6 november op het parkeerterrein bij de noodwinkel van AH een klaagmuur plaatsen waar een ieder zijn mening mag geven over o.a.
problemen/ontwikkelingen die nu spelen in Houten Zuid.

Meer informatie is altijd te vinden op www.cdahouten.nl

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2004 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).