Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

BEREIK NOORDZEE 100.7 FM NU OOK IN TUNNELS OPTIMAAL

Hilversum, 10 november 2004 - Het optimale bereik van Noordzee 100.7 FM in de auto zal binnenkort ook doorgevoerd worden in tunnels. Bij het rijden in een tunnel zal het signaal onverminderd sterk blijven, waardoor de programmering niet door ruis onderbroken zal worden.

Voorheen kon men in een tunnel in Nederland alleen Radio 2, Radio 3 FM en Radio 4 ontvangen. Met ingang van 11 november a.s. zal aan dit rijtje ook Noordzee 100.7 FM worden toegevoegd. Vanaf die datum kunnen automobilisten tijdens hun route door de Sijtwendetunnel in Den Haag zonder storing Noordzee 100.7 FM beluisteren. In de daaropvolgende weken volgen de Piet Heintunnel, de Schipholtunnel en de IJtunnel in Amsterdam, de Koningstunnel in Den Haag en de Beneluxtunnel in Rotterdam.

Erik de Zwart, directeur van Noordzee 100.7 FM, juicht deze positieve ontwikkeling toe. "Al jaren vechten we, samen met Broadcast Partners, voor ontvangst van onze frequentie in de Nederlandse tunnels. Nu we deze service aan ons pakket kunnen toevoegen, kan onze luisteraar echt het maximale uit de radio halen. Afstemmen op Noordzee 100.7 FM garandeert in vrijwel geheel Nederland goed bereik. We bieden de beste muziek en het allerlaatste nieuws op het gebied van show en entertainment. Tevens geven wij 24 uur per dag actuele file- en flitsinformatie via de radio en, indien men in bezit is van een navigatiesysteem, via TMC. Noordzee maakt het de luisteraar dus bijzonder makkelijk en aangenaam", aldus de Zwart.

Noordzee 100.7 FM is het music & entertainment radiostation van Nederland. Gordon, Menno Barreveld, Sjaak Bral, Colin Banks, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Albert Verlinde, Noordzee Showtime en de muziek die je kent hoor je alleen op Noordzee 100.7 FM.

Noordzee 100.7 FM is in bijna heel Nederland te ontvangen via 100.7 FM, maar in Noord-Nederland via 100.4 FM. Daarnaast is Noordzee 100.7 FM overal in Nederland te ontvangen via de kabel en via Digitenne.

Kijk voor meer informatie op www.noordzeefm.nl. Noordzee 100.7 FM is onderdeel van Talpa Radio International.

//// EINDE PERSBERICHT ////

Noot voor de redactie,