Gemeente Lisse

19-10-2004 Workshops en informatiemarkt Expert in vrijwilligerswerk

Professionals en vrijwilligers uit de Leidse regio en de Duin- en Bollenstreek vinden tijdens "Expert in vrijwilligerswerk" antwoorden op veel gestelde vragen.

Wanneer: op donderdag 11 november tussen 15.30 en 21.30, Waar: Lammenschanspark 4 locatie ROC in Leiden, Voor wie: voor bestuursleden en professionals die vrijwilligerswerk ondersteunen en voor de vrijwilligers zelf.

Workshops
Voorbeelden van de workshops zijn:
hoe stelt de organisatie zich open voor nieuwe vrijwilligers; sociale hygiëne, wat komt er bij kijken; werken aan PR, bekendheid en imago; vrijwilligersbeleid ontwikkelen; fondswerving succesvol maken; financiën beleidsmatig bekijken.

Informatiemarkt
Vele organisaties uit de regio die o.a. cursussen aan vrijwilligers aanbieden, zijn vertegenwoordigd. Zij geven ondersteuning en advies aan vrijwilligers. Ook provinciale steunfuncties presenteren zich.

Inschrijving, informeer bij uw gemeente
Organisaties die geïnteresseerd zijn en geen uitnodiging hebben ontvangen, kunnen bij Pieternel Smit van de afdeling Onderwijs, Sport en Cultuur vragen om een uitnodiging met inschrijfkaart. email: psmit@lisse.nl of telefoon tel. 0252-433171 (op woensdag, donderdag en vrijdag).

Expert in vrijwilligerswerk wordt georganiseerd door Samenwerkingsverband Holland Rijnland en PJ PARTNERS. Dankzij subsidie van de Provincie Zuid-Holland is het mogelijk deze activiteit gratis aan te bieden.