Gemeente Voorschoten

Persberichten - Expert in vrijwilligerswerk
Uitgebracht op: dinsdag 19 oktober 2004

Burgemeester van Noordwijkerhout, de heer J.J.M. Polman opent Expert in vrijwilligerswerk onder het motto 'Holland Rijnland wil inspiratie bieden voor vrijwilligerswerk'. Op donderdag 11 november worden vrijwilligers, bestuursleden en professionals in vrijwilligerswerk door burgemeester Polman welkom geheten op de regionale bijeenkomst Expert in Vrijwilligerswerk. Vanaf 15.30 uur zijn er workshops en is er een informatiemarkt. Bestuurders van Holland Rijnland onderstrepen hiermee het belang van vrijwilligerswerk.

Vrijwilligers, bestuursleden en professionals uit de Leidse regio en de Duin- en Bollenstreek vinden tijdens Expert in Vrijwilligerswerk in workshops antwoorden op veel gestelde vragen. Er is een informatiemarkt waar verschillende organisaties uit de regio zijn vertegenwoordigd. Zij geven ondersteuning en advies aan vrijwilligers. De infomarkt geeft overzicht van het cursus- en trainingsaanbod in de regio. Bezoekers kunnen zich inschrijven voor cursussen die op korte termijn beginnen. Ook provinciale steunfuncties presenteren zich.

Expert in Vrijwilligerswerk vindt plaats van 15.30 tot 21.30 uur in het ROC-Leiden, locatie Lammenschanspark 4 te Leiden. Indien u nog geen uitnodiging heeft ontvangen, kunt u bij uw gemeente een uitnodiging met inschrijfkaart voor Expert in Vrijwilligerswerk opvragen. Ook kunt u zich inschrijven via de website www.pjpartners.nl.

'Expert in vrijwilligerswerk' wordt met subsidie van de Provincie Zuid-Holland georganiseerd door Samenwerkingsverband Holland Rijnland en PJ PARTNERS.


- einde bericht -