Nighttown Rotterdam

DO 11.11 THE DEARS + support act

Theater

The Dears komen uit Montreal, Canada en wisten daar naam te maken met hun album No Cities Left. Ze zijn zelfs genomineerd voor de Juno Awards in Canada voor Best New Group. In Nederland hebben ze niet eens een distributeur die de cd aan de man kan brengen. Overtuigd van hun kwaliteiten presenteert Nighttown The Dears in het theater op donderdag 11 november.

Het echte verhaal van The Dears begint in april 2000. Toen stond Murray Lightblum op het podium van Lee's Palace in Toronto. Hij werd daar begeleid door een gloednieuwe band. The Dears waren geboren. No Cities Left is het eerste resultaat van jaren hard werken en dat het een meer dan fantastische band is, wordt alleen al door de nominatie voor Best New Group voor de Juno Awards in Canada bewezen.

Iedereen die The Dears hoort is enthousiast en noemt referenties als: Belle & Sebastian, David Bowie, maar vooral The Smiths. Prachtige melodietjes afgewisseld met compleet 'weirde' klanken. Gedreven tot op het bot. Wonderschoon en volgens het Nighttown programma team één van de grote beloftes voor de toekomst.

DO 11.11 THE DEARS + support act
Zaal open: 21.00 uur
Aanvang support: 22.00 uur
Aanvang hoofdact: 22.45 uur
EUR 8,-
Voorverkoop bij Ticket Service, Plato, Restaurant LOS.

www.nighttown.nl / www.thedears.org


---
Vragen of opmerkingen? Meer informatie of fotomateriaal? Neem contact op met Evelyne Levêke. T: 010-436 12 10 of E: evelyne@nighttown.nl

---- --