Blauw New Media



----------- PERSBERICHT ----------------

Seminar 11 november: De verzuiling voorbij

De convergentie van marktonderzoek en data mining

Op donderdag 11 november a.s. organiseert Blauw IS samen met SPSS Benelux bv een evenement dat geheel in het teken staat van de convergentie van marktonderzoek en data mining. In de Orangerie te s-Hertogenbosch kunt u genieten van een zorgvuldig samengesteld programma met interessante sprekers. Het evenement dag vangt aan om 13.00 uur en duurt tot ca. 22.00 uur. Een diner met animerend avondprogramma is inbegrepen.

De sprekers deze middag zijn o.a.:

Richard Scionti, Vice President Solutions Engineering, SPSS Inc Hij is schrijver van de whitepaper The Confluence of Data Mining and Market Research for Smarter CRM. Zijn presentatie Insights with Attitude zal u een verhelderende blik geven over de wijze waarop het proces in zijn werking gaat en wat de vele voordelen zijn.

Wout van der Wijk, Managing Director, Blauw Research Hij zal een impressie van de resultaten en het uitgevoerde onderzoek geven die door Blauw Research zijn uitgevoerd. Onderzocht is in hoeverre in het bedrijfsleven de convergentie van marktonderzoek en data mining al wordt toegepast.

Prof. dr. Ed Peelen, hoogleraar Direct Marketing/CRM, Universiteit Nyenrode Hij gaat u meer vertellen over het versterken van de synergie in databasemanagement en marktonderzoek.

Ook hebben we een aantal klanten bereid gevonden om hun visie en ervaringen op dit gebied te delen. Eén van deze klanten is Bol.com.

Tijdens het avondprogramma zal onder meer een aanmoedigingsprijs worden uitgereikt aan het bedrijf dat zich inmiddels actief bezig houdt met de integratie van verschillende databronnen. De winnaar wordt bepaald op basis van het door Blauw Research uitgevoerde onderzoek. Trendanaliste Justien Marseille zal haar mening geven over De zin en onzin van trendanalyse.

Heeft u interesse in deze dag? Vul het informatieformulier in op onderstaande link. Bij vragen kunt u contact opnemen met Claudia Doeland (SPSS Benelux bv) 0183 651 777 of Susan van Eck (Blauw Research) 010 4000 900.

http://www.spss.com/nl/events/inschrijfform_verzuiling.htm


---

Noot voor de pers: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Susan van Eck susan.vaneck@blauw.com; +31-10-4000900; Blauw Research BV

Over Blauw: Blauw Research is onderdeel van Blauw Group, het snelst groeiende bedrijf op het gebied van marktonderzoek en datacollectie in Nederland , met 90 medewerkers en een omzet van 9 mln. Blauw Research ondersteunt bedrijven en instellingen bij het nemen van beslissingen die leiden tot verbeterde stakeholderrelaties, producten en diensten en inzet van middelen. Het bureau levert wezenlijke informatie en heldere inzichten op basis van gedegen onderzoek. Blauw Research staat voor betrokkenheid en originaliteit en is gedreven om haar opdrachtgevers vooruit te helpen.

Disclaimer: "Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies." © Blauw Research 2003