Gemeente Alphen-Chaam


Nieuwsberichten

20-10-2004
Zitting bezwaarschriftencommissie

Op donderdag 11 november 2004 komt de bezwaarschriftencommissie bijeen in het gemeentekantoor te Alphen voor een openbare hoorzitting van de volgende bezwaarschriften:

18.30 uur: Bezwaarschrift van F. Stawicki, tegen het besluit van het college tot weigering van zijn aanvraag om een reguliere bouwvergunning voor het bouwen van een carport aan de Laan van Echternach 22 te Alphen;
19.00 uur: Bezwaarschrift van F. Stawicki, tegen het besluit van het college tot weigering van zijn aanvraag om een lichte bouwvergunning voor het gewijzigd uitvoeren van een woninguitbreiding (erker) aan zijn woning aan de Laan van Echternach 22 te Alphen; 19.30 uur: Bezwaarschrift van ABAB juristen, namens de heer R. Bijlsma, gericht tegen het besluit van het college tot oplegging van een last onder dwangsom teneinde het wonen in de woonboot in de Klaroeska vijver te Chaam te staken en gestaakt te houden.

De op deze zaak betrekking hebbende stukken liggen tijdens kantooruren vanaf donderdag 21 oktober a.s. op de sector bestuurlijke en juridische zaken in het gemeentekantoor te Alphen ter inzage. Belanghebbenden kunnen tot 1 november 2004 nadere stukken indienen bij de secretaris van de commissie.