Ingezonden persbericht


Persbericht:

11 november

Seminar 'Goed IT opdrachtgeverschap'

Samen werken aan een goed resultaat!

Bilthoven, 25 oktober 2004. Het uitbesteden van IT opdrachten is voor veel organisaties een belangrijke activiteit met vele uitdagingen. Tijdens het CIBIT|SERC event belichten we de de theorie en praktijk rond goed IT-opdrachtgeverschap.

Het thema wordt zowel bekeken vanuit het perspectief van de opdrachtgever als van de leverancier waaronder de praktijkcase van UWV, gepresenteerd door Guido Bayens, die de spilfunctie belicht die de afdeling Beleid & Architectuur vervult tussen opdrachtgever en leverancier. De case van de Haagse Tramweg Maatschappij (HTM) draait om het toerekenen van IT kosten aan IT diensten. Dit leidt tot helderheid voor zowel IT opdrachtgever (afnemer) als IT dienstverlener.

Het CIBIT|SERC seminar 'Goed IT opdrachtgeverschap' vindt 11 november as. plaats in het conferentiecentrum Zonheuvel aan de Amersfoortseweg 98 in Doorn.

Wilt u de mogelijkheden van goed opdrachtgeverschap benutten? Meer informatie over en online inschrijven voor het seminar kan via:http://www.cibit.nl/site.nsf/page/ict_seminars_2004_seminar_11_november_it_opdrachtgeverschap

Agenda:
Data: 11 november 2004
Tijd: 13:00 uur - 18:00
Locatie: Conferentiecentrum Zonneheuvel, Doorn
Kosten: 130,- Euro
Info: www.cibit.nl



Ingezonden persbericht