Tros

Afdeling Communicatie
Hilversum, 08-11-2004

Televisie
Tros tafel twee
Uitzending woensdag 10 en donderdag 11 november
Nederland 2 - 17.05 uur

Tros tafel twee moet wijken voor wereldnieuws

Het nieuwe programma Tros tafel twee, met presentator Bert Kuizenga en meesterkok Ad Janssen dat dinsdag jl. van start ging, is vorige week twee keer onderbroken door wereldnieuws.

Na een succesvolle start op dinsdag -met maar liefst 440.000 kijkers - werden de uitzendingen op woensdag en donderdag onderbroken voor wereldnieuws. Op woensdag werd om 17.30 uur een extra journaal over de uitslag van de Amerikaanse presidentsverkiezingen uitgezonden. Toch hebben nog 425.000 mensen naar de verkorte uitzending gekeken. De kritieke gezondheidstoestand van Arafat zorgde voor een extra journaal op donderdag, ook weer ingelast in de uitzending van TROS TAFEL TWEE.

Ook morgen, dinsdag 9 november, moet TROS TAFEL TWEE wijken voor nieuws. Dan wordt de crematie van Theo van Gogh rechtstreeks uitgezonden op Nederland 2. Ivo Niehe zou morgen te gast zijn, hij is nu op woensdag hoofdgast. Ernst Daniël Smid verschuift naar december. Als alles volgens planning verloopt, is acteur Peter Tuinman donderdag 11 november te gast.