JET-NET

Bedrijven brengen techniek tot leven voor scholieren

Jet-Net Career Day brengt techniek tot leven!

Het Jongeren en Technologie Netwerk Nederland (Jet-Net) houdt op 11 november de tweede landelijke Jet-Net Career Day. Ruim duizend middelbare scholieren en leraren ervaren die dag de veelzijdigheid van technologie. Tijdens de Career Day maken de scholieren kennis met de wereld van techniek en de vele toepassingsmogelijkheden. 16 grote bedrijven, 4 universiteiten en ESA leveren een bijdrage. De Jet-Net Career Day is een combinatie van activiteiten waar de leerlingen zelf de handen uit de mouwen moeten steken en gezamenlijke sessies.

De Jet-Net Career Day is één van de activiteiten die moet bijdragen aan een toename van het aantal scholieren dat kiest voor een technische vervolgopleiding. Sinds de start van Jet-Net, januari 2003, zijn er projecten gestart met ruim 100 middelbare scholen en 16 bedrijven door het hele land. Graag nodig ik u, mede namens alle partners in Jet-Net, uit voor een persbijeenkomst op:

DONDERDAG 11 NOVEMBER 2004 VANAF 13.00 UUR TE EINDHOVEN

Tijdens deze persbijeenkomst wordt er een toelichting gegeven op de activiteiten van Jet-Net en zal ruimtevaarder André Kuipers een interactief programma verzorgen waarin zijn ruimte-experimenten en de invloed op het onderwijs centraal staan. Bovendien is er de mogelijkheid een bezoek te brengen aan de Techno Market Place. Op deze markt vinden 33 workshops plaats waar de leerlingen actief bezig zijn met techniek. Het persprogramma vindt plaats in:

EVOLUON EINDHOVEN
Noord Brabantlaan 1a
5652 LA Eindhoven

Ik hoop u 11 november in Eindhoven te kunnen begroeten.

Chiel Seinen, Werkgroep Communicatie Jet-Net
Telefoon : 070 - 3778750, e-mail: chiel.seinen@shell.com

PROGRAMMA

13.00 uur Ontvangst & welkom
13.10 uur Introductie Jet-Net & de Jet-Net Career Day, Theo Korthals Altes (landelijk coördinator Jet-Net) 13.30 uur André Kuipers (astronaut van de Europese ruimtevaartorganisatie ESA), ervaringen rondom zijn ruimtevlucht & het onderwijs
14.00 uur Afronding & bezoek aan Techno Market Place

AANMELDING PERSBIJEENKOMST JET-NET CAREER DAY


0 Ja, ik ben aanwezig

0 Nee, ik ben verhinderd, maar ontvang graag de persmap

Graag hieronder uw gegevens invullen en faxen naar: 070 - 3778751

Medium :

Naam :
Telefoonnummer :
E-mailadres :


08 nov 04 12:04