CHILDSLIFE INTERNATIONAL


Stichting ChildsLife heeft een nieuwe Ambassadeur

Haarlem 11 november 2004
Stichting ChildsLife International heeft bekend gemaakt dat Dominique van Vliet de eerste ambassadeur voor de organisatie is. In de bekendmaking heeft de directeur van ChildsLife, Patricia Korver Kicak verklaard: We wilden een persoon die bekend is voor de kinderen en hun moeders. Dominiques enthousiasme spoort andere mensen aan om geïnteresseerd te raken in wat haar bezighoudt.

Op de vraag waarom ze gekozen heeft voor het ambasseursschap van ChildsLife is het antwoord kort en duidelijk: Ik vind dat ieder kind recht heeft op een fijne jeugd. Ik ben zelf opgegroeid in een leuk gezin, waar ik kansen kreeg om mezelf te ontwikkelen met onder andere pianoles en turnen. Helaas is de werkelijk voor veel kinderen anders: zij kunnen niet naar school en hebben een moeilijk bestaan.

Dominique van Vliet, bekend uit de film Schippers van de Kameleon, de serie Onderweg naar Morgen, en de musical Mamma Mia over ChildsLife: Als ik zie wat er allemaal gaande is, dan verwacht ik een grote groei. Voor mij is het allemaal nieuw, maar het kan alleen maar beter worden. Als je de projecten van ChildsLife in Kenia en Roemenië ziet , word je heel enthousiast over wat er allemaal voor de kinderen gedaan wordt. Meer naamsbekendheid betekent meer steun en als er meer geld binnenkomt kunnen wij meer doen. Het is zo belangrijk! Het gaat om zoveel kinderlevens. Ik wil hier graag een bijdrage aan leveren.

Childslife is een organisatie die praktische hulp biedt aan kinderen voor wie goede voeding, scholing, kleding en gezondheidszorg niet vanzelfsprekend is.
ChildsLife is al jaren actief met eigen projecten in Kenia en Roemenië waar zij haar eigen kantoor en personeel heeft. ChildsLife steunt echter ook andere projecten, wereldwijd. Childslife, bouwt en onderhoudt scholen en zorgt ervoor dat 15000 kinderen per maand te eten krijgen.
15)ChildsLife biedt structurele steun waardoor de gemeenschap zichzelf kan ontwikkelen, aldus Patricia Korver-Kicak.

Childslife is een internationaal opererende, onafhankelijke Nederlandse stichting met het CBF keurmerk.

Meer informatie over ChildsLife en haar programmas kunt u vinden op de website: www.childslife.nl. of bel : Daniëlla Arrachart-Ballieux,
06-24899913 of 023-5570081.

10 nov 04 11:08