Rijn&Venen, 10.00 uur

Utrecht 11-11-2004 - Nieuwsberichten district Rijn&Venen

Controle geslotenverklaring

KAMERIK- Van 14.30 uur tot 15.00 uur werd een controle gehouden op de S-Gravensloot. Hier is een geslotenverklaring ingesteld en deze werd genegeerd. In totaal kregen 11 bestuurder hiervoor een bekeuring.

Oproep getuige(n)

LOENERSLOOT- Op donderdag 21 oktober 2004 omstreeks 5.45 uur reed een 52-jarige automobilist uit Nederhorst den Berg met zijn personenauto, een Nissan Almera, kleur grijs over de provinciale weg N201 richting Vinkeveen.

Op de provinciale weg N201 ter hoogte van Loenen zag de man in zijn binnenspiegel een donkerkleurige personenauto merk Volkswagen met hoge snelheid naderen. Ter hoogte van de brug over het Amsterdam-Rijnkanaal, reed de bestuurder van de VW dicht op de bumper van de 52-jarige man.

Direct over de brug haalde de bestuurder van de donkerkleurige auto de 52-jarige man in, waarbij hij de doorgetrokken streep overschreed. De bestuurder van de donkere auto moest na zijn inhaalmanoeuvre hard remmen voor twee autos die voor hem reden. De 52-jarige man gaf een lichtsignaal om de bestuurder van de VW te attenderen op zijn gevaarlijk rijgedrag.

Ter hoogte van Loenersloot haalde de 52-jarige man de bestuurder van de VW in. De bestuurder van de VW reageerde hierop en ramde met de voorzijde het rechterachterwiel van de Nissan. Even verderop stopte de 52-jarige man om te kijken of er mogelijke schade aan de auto was. De bestuurder van de VW stopte ook. Uit deze auto renden drie mannen naar de 52-jarige man. De drie mannen schreeuwden en grepen de man bij zijn nek en keel en vervolgens schopten en sloegen zij hem. De drie stapten weer in de VW en reden met hoge snelheid richting Vinkeveen.

De politie is op zoek naar mogelijke getuigen die rond genoemd tijdstip op donderdag 21 oktober 2004 op de N201 iets hebben gezien van dit voorval.

Zij worden gevraagd contact op te nemen op telefoonnummer 0900-8844.