Gemeente Oirschot

Wet milieubeheer

Ontwerpbeschikking (gedeeltelijke) intrekking milieuvergunning

Betreft: ontwerp-beschikking voor de gedeeltelijke intrekking van een milieuvergunning voor een agrarisch bedrijf met jongvee, varkens en loonwerkactiviteiten aan het adres Pandgat 14 in Oirschot.

Betreft: ontwerp-beschikking voor de gedeeltelijke intrekking van een milieuvergunning voor een varkenshouderij aan het adres Westelbeersedijk 4 in Middelbeers.

Betreft: ontwerp-beschikking voor de intrekking van een milieuvergunning voor een houtbewerkingsbedrijf aan het adres Leeuwerikstraat 1 in Oirschot.

Betreft: ontwerp-beschikking voor de intrekking van een milieuvergunning voor een agrarisch bedrijf met paarden aan het adres Straten 13b in Oirschot.

Betreft: ontwerp-beschikking voor de intrekking van een milieuvergunning voor een rundvee- en geitenhouderij aan het adres Lubberstraat 14 in Oirschot.

Inzage-termijn: donderdag 11 november 2004 tot donderdag 25 november 2004.

Bedenkingentermijn: van vrijdag 12 november 2004 tot vrijdag 26 november 2004 kunnen schriftelijke bedenkingen worden ingebracht bij het college van burgemeester en wethouders van Oirschot. De ingebrachte bedenkingen worden ter inzage gelegd.

Wie kan bedenkingen indienen: een ieder, indien u dat wenst worden uw persoonlijke gegevens daarbij niet bekend gemaakt. Daarvoor moet u dan wel een verzoek indienen, tegelijk met de bedenkingen.