Binnensticht, 10.30 uur

Utrecht 11-11-2004 - Nieuwsberichten district Binnensticht

Vrouw gewond

BILTHOVEN Op woensdag 10 november raakte een vrouw gewond bij een ongeval.

Rond 21.00 uur fietste een 29-jarige vrouw uit Bilthoven over de 1e Brandenburgerweg. Ter hoogte van de begraafplaats slipte zij over natte bladeren en kwam ten val. Daarbij liep zij een forse hoofdwond en een wond aan haar knie op. Zij is voor behandeling per ambulance naar het UMC in Utrecht gebracht.

Autodiefstal

ZEIST Op woensdag 10 november werden twee jongens aangehouden op verdenking van autodiefstal.

Rond 20.15 uur kreeg de politie de melding dat twee jonge jongens een auto op de Johannes Postlaan achter hadden gelaten. Politiemensen gingen ter plaatse en het bleek dat de auto eerder die dag op de Laan van Vollenhove was gestolen.

Er werd een onderzoek ingesteld en aan de hand van het opgegeven signalement werden op de Johannes Postlaan twee verdachten aangehouden. Het ging om jongens van 13 en 14 jaar oud en afkomstig uit Zeist. Op de plaats waar zij werden aangehouden, troffen politiemensen een autosleutel aan die op de gestolen auto paste. De gestolen auto bleek te zijn achtergelaten omdat de benzine op was.

Uit onderzoek is gebleken dat de 13-jarige verdachte vermoedelijk niet bij de diefstal van de auto betrokken is geweest. Hij is in de loop van de avond heengezonden. De 14-jarige verdachte is voor nader onderzoek in het politiebureau ingesloten.