Gemeente Lisse

11-11-2004 Gemeentegids huis aan huis verspreid

detail: Gemeentegids huis aan huis verspreid Deze week is de gemeentegids 2004-2005 weer huis aan huis verspreid. De gids is in een nieuw jasje gestoken, want de gemeente gaat over op een nieuwe huisstijl. Meer hierover leest u in het nieuwsbericht Nieuwe huisstijl voor gemeente Lisse.

Al is de vormgeving nieuw, de inhoud van de gemeentegids is in grote lijnen hetzelfde gebleven. De gids blijft dus de vertrouwde wegwijzer waarmee u snel de juiste gegevens van alle organisaties in Lisse vindt.

Gemeentegids op internet
Op digitaal gebied is de gids wél volkomen vernieuwd. Via onze gemeentelijke website is in de rubriek Producten en diensten een link gemaakt naar deze digitale gids. Deze gids is ook rechtstreeks te bereiken via www.lisse.smartmap.nl. Hier vindt u een interactieve plattegrond waar u kunt zoeken op trefwoord, bedrijfsnaam, postcode of straat. Zo vindt u direct de adresgegevens van de gezochte organisatie en krijgt u op het kaartje ernaast de locatie te zien. Via de handige routeplanner krijgt u gelijk de route naar de organisatie te zien.

Vragen?
Heeft u vragen met betrekking tot de gemeentegids of de nieuwe huisstijl? Neemt u dan contact op met onze voorlichter, telefoon (0252) 433165 of e-mail: adevries@lisse.nl.

Gids niet ontvangen?
Heeft u de gemeentegids niet ontvangen of heeft u een extra exemplaar nodig, dan kunt u de gids (gratis) afhalen bij de receptie van het gemeentehuis.