Politie Zuid-Holland-Zuid

11/11 Dordrecht/Zwijndrechtse Waard

11-11-2004 - Persberichten district I

GEBRUIKER
DORDRECHT- Een 54 jarige man uit Dordrecht is door politieagenten aangehouden omdat hij op straat harddrugs gebruikte. Dit gebeurde op woensdagmorgen, 10 november 2004, omstreeks 11.45 uur, in de J.J.L. Ten Katestraat. Na verhoor is de verdachte met een proces-verbaal heengezonden.

KOUD
DORDRECHT- Een 18 jarige man uit s-Gravendeel is aangehouden wegens winkeldiefstal. Dit gebeurde op woensdagmiddag, 10 november 2004. De man stal twee jassen met een totale waarde van 160 euro uit twee winkels op het Statenplein. Hij werd betrapt door een beveiligingsbeambte en overgedragen aan de politie. Na verhoor is de verdachte met een dagvaarding heengezonden.

ZENDAPPARATUUR
DORDRECHT- Politieagenten hebben in samenwerking met een ambtenaar van het Ministerie van Economische Zaken illegale zendapparatuur in beslag genomen. Dit gebeurde op woensdagavond, 10 november 2004, omstreeks 21.00 uur, in twee woningen in de Boterdiepstraat en de Maasdwarsstraat. Een 53 jarige man en een 58 jarige vrouw uit Dordrecht, waren aan het zenden op een calamiteitenkanaal. De 53 jarige man ging uit zijn dak en viel de ambtenaar van Economische zaken aan. Hij werd aangehouden door politieagenten. Na verhoor is hij heengezonden. De ambtenaar van het Ministerie van Economische Zaken maakt proces-verbaal op.