AutoRai

11-11-2004

Hyundai pakt uit met december festival

Hyundai sluit het jaar feestelijk af met een knallend December Festival. Kenmerken van dit eindejaarsfeest zijn voordeel op een aantal actiemodellen én een uniek cadeau. Wie tijdens het December Festival een Hyundai koopt, krijgt gratis twee stoere design vouwfietsen.

De vouwfietsen zijn compact en passen in de kofferbak van elke Hyundai. Uitgevouwen zijn het kleine designwonders. De fietsen zien er niet alleen zeer eigentijds uit, maar beschikken ook over de modernste technieken. Zo hebben ze achtervering en schijfremmen. Bij iedere Hyundai die wordt gekocht tijdens het December Festival (dat loopt van 18 november tot het eind van dit jaar), krijgt de koper twee van deze design vouwfietsen met een gezamenlijke waarde van meer dan 700 euro cadeau.

Behalve deze fietsen geven de Hyundai-dealers ook nog een voordeel weg dat kan oplopen tot bijna 5.000 euro! En of klanten nu op zoek zijn naar een compacte Atos of een stoere Santa Fe, van voordeel profiteren ze altijd.

Atos: aircovoordeel
Wie eens een airconditioning in de auto heeft gehad, weet hoe fijn dat is. In de zomer blijft het interieur lekker koel en in de winter zorgt de airconditioning voor snelle ontvochtiging. Onveilige beslagen ruiten behoren dus tot het verleden. In de compacte klasse van de Atos is een airconditioning nog lang geen gemeengoed. Sterker nog, er zijn nauwelijks autos in deze klasse die deze voorziening aan boord hebben. De Atos Cool heeft wel een airconditioning, en tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Tijdens het December Festival betalen consumenten slechts 300 euro voor deze voorziening, een voordeel van 695 euro! Zodoende is er al een Atos met airconditioning vanaf 9.295 euro.

Getz: aantrekkelijk trio
De Getz steelt de show tijdens het December Festival. Van deze uitermate populaire Hyundai staan er maar liefst drie extra verleidelijke varianten in de showroom. De meest luxueuze van dit trio is de Getz 1.3i Sky, gebaseerd op de 1.3i DynamicVersion. Deze beschikt onder meer over een elektrisch bedienbaar schuif/kanteldak, airconditioning, mistlampen in de voorbumper en een achterspoiler. Opvallend is de lage prijs van deze uiterst complete Getz: dankzij een voordeel van 475 euro krijgt de koper al voor 13.145 euro de sleutels van de driedeursvariant mee. De prijs van de vijfdeursuitvoering is 500 euro hoger.

Voor exact 1.000 euro minder staat de Getz 1.3i Cool, gebaseerd op de
1.3 ActiveVersion, bij de Hyundai-dealers. Met standaard in carrosseriekleur meegespoten bumpers en buitenspiegels, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en elektrisch bedienbare ramen voor is dit een van de compleetste autos in zijn klasse. De Getz Cool beschikt bovendien over airconditioning, hiervoor betaalt de klant slechts 400 euro extra, dat is een besparing van 595 euro! Nóg voordeliger Getz rijden? Dat kan. Tijdens het December Festival is deze Hyundai er voor nog geen 10.000 euro! Een onovertroffen aanbod, zo laat de Getz 1.1i Young van 9.995 euro zich dan ook het best omschrijven. Haast is geboden, want van deze supervoordelige Getz is de voorraad beperkt.

Matrix: extra cool
De eigenzinnige Matrix wordt tijdelijk extra cool, letterlijk en figuurlijk. Want behalve een airconditioning krijgt deze Hyundai een aantal extras mee die het uiterlijk nog aantrekkelijker maken. Het privacy glass (getint glas) geeft de auto een sportiever uiterlijk, de praktische dakrails versterken het stijlvolle voorkomen van deze Hyundai. Ook krijgt het model mistlampen voor, een achterspoiler, keyless entry en elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels. De meerprijs voor de genoemde extras is normaal 2.250 euro. Tijdens het December Festival berekent de Hyundai-dealer hiervan geen euro door aan de koper, het voordeel is dus 2.250 euro! De coole Matrix Cool 1.6i is er zodoende al voor 16.995 euro.

Trajet: luxe en ruimte
De Trajet is al jaren dé auto voor mensen die zoeken naar ruimte. Tijdens het December Festival biedt de Hyundai-dealer de speciale Traject Motion aan. Deze Trajet biedt plaats aan zeven personen. Alle inzittenden worden bovendien omringd door luxe. Zo zijn de stoelen waarop zij zitten bekleed met leer, zorgt een climate control automatisch voor een aangename temperatuur en weert het privacy glass nieuwsgierige blikken van buitenaf. De voorstoelen zijn bovendien voorzien van verwarming. Het prijskaartje van deze luxueuze ruimtewagen is echt Hyundai: tijdens het December Festival kost deze Trajet slechts 27.495 euro. Daarmee bespaart de koper maar liefst 4.700 euro!

Santa Fe: maximaal voordeel
4.945 euro voordeel? Dat biedt de Santa Fe Motion. Deze Hyundai is zonder meer een van de aantrekkelijkste aanbiedingen tijdens het December Festival. Alle denkbare luxe is aan boord van deze SUV. En dat al vanaf 26.995 euro. Het Motion-pakket, dat onder meer bestaat uit lichtmetalen 17-inch wielen, een elektrisch bedienbaar zonnedak met kompas, privacy glass, boordcomputer, keyless entry, automatische airconditioning, luxe bekleding en extra speakers, krijgen kopers namelijk geheel gratis. Zo wordt de Hyundai Santa Fe aantrekkelijker dan ooit. Met een krachtige dieselmotor onder de kap kost deze luxe Santa Fe 30.995 euro.

Het is duidelijk, het Hyundai December Festival mag niemand missen. Dit is dé tijd om zaken te doen bij de Hyundai-dealer. Het December Festival loopt tot eind van dit jaar. Bij aankoop van een nieuwe Hyundai worden de twee design vouwfietsen gratis geleverd zolang de voorraad strekt.