AutoRai

11-11-2004

Winter Meerwaarde Weken bij Nissan

Voor zorgeloos rijden in de winter moet een auto in topconditie verkeren. Om die zekerheid te bieden houdt Nissan de Winter Meerwaarde Weken van 13 november 2004 tot en met 12 februari 2005.

Nissan-rijders kunnen in die periode bij hun dealer terecht voor een voordelige Winter-Klaar Inspectie of een gratis Vierpuntencheck. Tevens profiteren Nissan-rijders van maar liefst zestien voordeelcoupons voor tal van artikelen.

De Winter-Klaar Inspectie kost 24,50 euro. Voor dit bedrag controleert de Nissan-dealer de auto op een groot aantal onderdelen en punten. Is alles in orde, dan krijgt de Nissan-rijder een Winter_Service_Card. Deze card geeft tot 1 april 2005 recht op de 24-uurs Nissan Alarm Service in Nederland en de rest van Europa, op 68 euro vergoeding van het eigen risico van de verzekering of 68 euro korting bij de vervanging van de voorruit en op gratis vervangend vervoer bij schadeherstel.
Wie samen met de Winter-Klaar Inspectie tevens een onderhoudsbeurt in combinatie met een APK laat uitvoeren, krijgt een Nissan_Card. Deze card biedt dezelfde voordelen als de Winter_Service_Card, maar heeft een geldigheidsduur van twaalf maanden.

Vierpuntencheck
De gratis Vierpuntencheck is bedoeld voor Nissan-rijders die hun auto recentelijk nog een onderhoudsbeurt hebben laten geven. De controle kost weinig tijd en biedt toch de zekerheid dat enkele zaken in orde zijn om winters weer te pareren. Het gaat dan om banden, vloeistoffen, ruitenwisserbladen en verlichting.

Vrij Uit
Maar er is bij de Nissan-dealer nog veel meer voordeel te behalen met de zestien coupons die korting geven op de aanschaf van tal van accessoires, zoals onder meer een Tom Tom-navigatiesysteem, een skibox, sneeuwkettingen, winterbanden en audiosystemen. Ook zijn er kortingcoupons voor onderdelen als ruitenwissers, uitlaten, accus, schokdempers en zelfs ruitreparatie. Verder is er nog de voordeelcheque voor korting op Vrij Uit-wintersportarrangementen.

Nissan Rapid Service
Dankzij de Nissan Rapid Service reparatie zonder afspraak kunnen de dealers snel reparaties of onderhoud uitvoeren tijdens de Winter Meerwaarde Weken. Nissan-rijders doen er kortom goed aan de komende periode hun licht op te steken bij de Nissan-dealer.