Gemeente Capelle a/d IJssel

Nieuwsbrief: 11-11-2004 - Capelle Actueel

De nieuwe gemeentegids
De gemeentegids 2004-2005 is gereed. De gids wordt eind volgende week huis-aan-huis bezorgd.

Veilig wonen met gas en elektra
Ongelukken met gas en elektra in woningen komen gelukkig niet vaak voor in Nederland. Maar als het mis gaat, zijn de gevolgen wel groot.

Nog enkele plekken voor vrijwilligerscursus
Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de (gratis) cursus Fondswerving en sponsoring, die de gemeente Capelle aan den IJssel organiseert voor vrijwilligers.

Capelle aan den IJssel wint eerste prijs voor beste burgerjaarverslag Op woensdag 3 november 2004 maakte Stichting Rekenschap bekend dat Capelle aan den IJssel de eerste prijs heeft gewonnen voor het schrijven van het beste burgerjaarverslag 2003.

Elektronisch ingediende formele stukken voorlopig niet in behandeling Op 1 juli 2004 is de Wet elektronisch bestuurlijk verkeer ingegaan. Hierdoor is de Algemene wet bestuursrecht aangepast.

Expositie Bulgaarse kunstenaars
Van 12 november 2004 tot en met 7 januari 2005 is in het gemeentehuis werk te bezichtigen van zes Bulgaarse kunstenaars.

Onderzoek locaties buurthuis s-Gravenland
Naar aanleiding van een motie die in november 2003 door de raad werd aangenomen, heeft de gemeente Capelle aan den IJssel onderzocht op welke plek in s-Gravenland een buurthuis zou kunnen komen.

Kom kijken! Spannende schimmenvoorstelling
Op maandag 15 november vertonen vijftien kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 9 jaar een wervelende schimmenvoorstelling.

Sinterklaas schrijft terug
Op 13 november komt Sint Nicolaas weer met zijn pieten in ons land aan. Natuurlijk komt hij ook naar Capelle aan den IJssel.

Op pad met de mobiele surveillance Jongeren reageren goed op jullie Tania, Senay en Samier zijn mobiele surveillanten van Stichting Toezicht Capelle aan den IJssel. Ze delen het kantoor met hun collegas van de Koperwiek, maar surveilleren op verschillende locaties in de gemeente.

Uit de collegevergadering van 9 november 2004
Op dinsdag 9 november 2004 heeft het college van burgemeester en wethouders onder andere de volgende besluiten genomen.

Commissie voor de bezwaar- en beroepschriften 17 november 2004 De commissie voor de bezwaar- en beroepschriften vergadert op woensdag 17 november 2004, om 19.15 uur, in het gemeentehuis aan de Rivierweg 111

Bekendmaking 6 oktober 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouw-, sloop- en kapvergunningen, vrijstelling bestemmingsplan en aanvraag invalidenparkeerplaats in procedure zijn.

Kennisgeving Wet milieubeheer 6 oktober 2004
Bedrijven die nadelige gevolgen voor het milieu en/of overlast (hinder) veroorzaken hebben meestal een vergunning ingevolge de Wet milieubeheer.

Bekendmaking 13 oktober 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningenen kapvergunningen en een rectificatie vrijstelling bestemmingsplan in procedure zijn.

Bekendmaking 20 oktober 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouw-, sloop- en kapvergunningen, in procedure zijn.

Kennisgeving Wet milieubeheer
Bedrijven die nadelige gevolgen voor het milieu en/of overlast (hinder) veroorzaken, hebben meestal een vergunning ingevolge de Wet milieubeheer.

Bekendmakinng 27 oktober 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen in procedure zijn.

Kennisgeving Wet milieubeheer
Bedrijven die nadelige gevolgen voor het milieu en/of overlast (hinder) kunnen veroorzaken, kunnen op grond van de Wet milieubeheer een vergunning nodig hebben.

Bekendmaking 3 november 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen in procedure zijn.

Bekendmaking 10 november 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, sloopvergunningen en aanvragen voor invalideparkeerplaatsen in procedure zijn.

---

info@capelle-ijssel.nl