Ingezonden persbericht


Persbericht

Nieuwe versie 'My Photo Calendars'

Heemstede, 11 november 2004 --- Via de website van de Nederlandse softwaredistributeur DISC BV, die eerder dit jaar veel aandacht trok met de eerste veilige softwaremarktplaats www.esdnow.com, is nu de nieuwe versie 2.2.6 van My Photo Calendars beschikbaar.

De bezitter van My Photo Calendars is in staat zelf ontworpen kalenders in tientallen verschillende talen en met alle bekende religieuze- en landspecifieke feestdagen af te drukken op de eigen kleurenprinter of via internet naar een centrale drukker te verzenden.

Alle elementen van de kalender kunnen naar eigen wens worden ingevuld. Deze elementen van My Photo Calendars 2.2.6. bevatten o.a.:
· Sjablonen en informatie tot en met het jaar 2007,
· Volledig aanpasbare data (tekst en plaatjes), foto's (inclusief collages), kleuren, formaten en fonts,
· 36 verschillende sets met nationale- en religieuze feestdagen,
· de mogelijkheid tot het ingeven van foto-onderschriften,
· de mogelijkheid van elke gewenste taal (namen, maanden, dagen),
· ondersteuning van verschillende internationale papierformaten (o.a. A4),
· ieder gewenste start- dag, week of maand.

Op de site http://www.esdnow.com/shop/home.php?pid=10433 kan de software onmiddellijk 'gedownload' worden. De prijs bedraagt hier ¤ 23,95 excl. BTW.

"Gezien het feit dat My Photo Calendars perfect is voor de Europese markt, heeft Digilabs ESDNOW.com verzocht de on-line distributie te verzorgen en het was bijzonder prettig en snel zaken doen met ESDNOW.com", aldus Chanan Steinhart van Digilabs, Inc.

Volgens Suat Tuzgöl, CEO van DISC, brengt versie 2.2.6 van My Photo Calendars het ontwerpen van eigen kalenders voor de consument en bedrijven op een nieuw en uitgekiend niveau. "We verwachten er veel van, vooral met het oog op de komende feestdagen en het Nieuwe Jaar 2005. Consumenten en bedrijven zijn nu in staat om op vrij eenvoudige wijze een persoonlijk tintje te geven aan een kalendercadeau".

'Try-before-you-buy' versies zijn beschikbaar om kosteloos kennis te maken met het product.

Over DISC BV.
DISC BV is opgericht in 2001 en houdt zich bezig met de marketing, distributie en ondersteuning van diverse softwareapplicaties, waaronder informatiezoeksystemen voor universiteiten, wetenschappelijke bibliotheken, de farmaceutische industrie, ziekenhuizen, overheidsinstanties en technologische instituten als TNO en RIVM. In maart 2003 zijn de activiteiten voor het beheer van de portal ESDNOW.COM gestart. DISC BV is een Nederlandse particuliere onderneming en is onderdeel van DISC Holding BV.