IDOL MEDIA BV
http://www.idolmedia.com

Reisgids Andalucia Personal komt tot leven

Het Spaanse evenement Ronda Personal brengt de unieke reisgids met CD Andalucia Personal tot leven.

Afgelopen zomer verscheen de reisgids met verzamel CD 'Andalucia Personal' via Idol Media in België en Nederland. Deze Engelstalige gids met verzamel CD is uitgebracht naar een idee van Filip Eyckmans, voorheen manager van de band dEUS. De gids verhaalt over de ervaring van de Noord Europese artiesten die allen een band hebben met deze Spaanse streek en daarnaast wordt een link gelegd tussen bekende kunstenaars als Picasso, Hemingway, Orson Welles, Dal¡, Antonio Ordoñez en Generaal Franco. De steden Marbella, Ronda, Malaga, Cordoba en Granada worden tevens ontrafeld op het gebied van de leukste hotels, bars, restaurants en clubs. Deze prachtig vormgegeven reiskit is daarmee dé ultieme kadotip voor de feestdagen.

Eyckmans, woonachtig in het Spaanse Ronda waar hij tevens het hotel Enfrente Arte runt, komt na de geslaagde launchparty van Andalucia Personal, een muzikale boottocht van Rotterdam naar het Rivierhof in Antwerpen, met het Spaanse evenement Ronda Personal.

In samenwerking met diverse lokale bedrijven organiseert Eyckmans dit festival, waarbij men gedurende vijf weken (van 11 november tot en met 12 december 2004) kan genieten van avonden gevuld met live muziek van onder andere: Ultrasonic 7, Wawadadakwa, Gabriel Rios, Stijn en Arsenal. Daarnaast zijn er documentaires te zien over de streek Andalusië.
Een vijftigtal hotels, restaurants en muziekclubs in Ronda en Arriate stellen hun deuren open en geven gratis tickets weg.

Voor meer informatie hierover kun je terecht op: www.andaluciapersonal.com, www.enfrentearte.com.

Adressen:
Hotel Enfrente Arte, Calle Real 40, Ronda. +34952879088. El Choque Ideal, Calle Esp¡ritu Santo 9, Ronda. +34952161918. Los Caireles, Calle Ronda 10, Arriate. +34952165199.

'Andalucia Personal, A different travel guide with CD' catalogusnummer ID 0060-2, adviesprijs 24,99 euro.

11 nov 04 15:17