Gail Straub - macht met liefde

Ze komt naar Nederland

AMSTERDAM, 20041006 -- The Edge is heel blij dat Gail naar Nederland komt en daar een drietal workshops geeft: Art of Empowerment (Empowering others, workshop voor professionals): 11 november 18.00 uur tot 14 november 2004 20.00 uur. Time for Grace: 16 november 17.00 uur tot 21 november 2004 14.00 uur. Voor deze twee workshops: inlichtingen en opgaven: www.grenzenvoorbij.nl. Samen met Jan Paul van Soest en Erik van Praag geeft ze de workshop: Am I response-able? op 8 en 9 november. Informatie en opgaven: www.theedge.nu


Gail Straub is, samen met haar man David Gershon, een van de grondlegsters van de empowermentbeweging. Miljoenen mensen over de hele wereld hebben direct of indirect baat gehad bij deze beweging. Ze hebben hun gevoelens van machteloosheid, apathie of verslagenheid van zich kunnen afschudden en geleerd dat ze hun eigen werkelijkheid creëren. Ze hebben weer macht gekregen over hun eigen leven, en daarmee ook resultaten kunnen boeken in de wereld om hen heen. Gail Straub heeft ons ook iets te leren over liefde, zorg en compassie. Ze leert ons de aandacht voor onszelf in balans te brengen met de zorg voor de ander en de wereld om ons heen. Deze combinatie: empowerment (macht) en compassie (liefde) is wat de wereld nodig heeft. Daarom is The Edge heel blij dat Gail naar Nederland komt en daar een drietal workshops geeft:
1) Art of Empowerment (Empowering others, workshop voor professionals):11 november 18.00 uur tot 14 november 2004 20.00 uur.
2) Time for Grace: 16 november 17.00 uur tot 21 november 2004 14.00 uur.
Voor deze twee workshops: inlichtingen en opgaven: www.grenzenvoorbij.nl .
3) Samen met Jan Paul van Soest en Erik van Praag geeft ze de workshop: Am I response-able? op 8 en 9 november. In deze workshops gaan we dieper in op wat het betekent verantwoordelijk te zijn voor onszelf en de wereld om ons heen. Kunnen we verantwoording nemen zonder dat als een last te gaan voelen? In een Council of all Beings (deep ecology) zullen we contact maken met en ons laten raken en adviseren door andere levensvormen (dieren, planten, natuurrelementen, enz.). Meer weten? Informatie en opgaven: www.theedge.nu, of telefoon 0529 401115.