Gemeente Leiden

Op donderdag 11 november vindt een regionale informatieve vrijwilligersmarkt plaats, genaamd "Expert in vrijwilligerswerk". Naast tal van workshops is er ook een informatiemarkt voor bestuursleden en professionals die vrijwilligerswerk ondersteunen en natuurlijk voor vrijwilligers. Van 15.30 uur tot 21.30 uur is iedereen welkom op de locatie van het ROC aan het Lammenschans-park 4 te Leiden.

Workshops

Professionals en vrijwilligers uit de Leidse regio en de Duin- en Bollenstreek vinden tijdens "Expert in vrijwilligerswerk" antwoorden op veel gestelde vragen. Onderwerpen van de workshops zijn:


- Hoe stelt de organisatie zich open voor nieuwe vrijwilligers?
- Wat komt er kijken bij sociale hygiëne?

- Werken aan PR, bekendheid en imago.

- Het ontwikkelen van vrijwilligersbeleid.

- Het succesvol maken van fondswerving succesvol en het beleidsmatig bekijken van financiën.

Informatiemarkt

Vele organisaties uit de regio die o.a. cursussen aan vrijwilligers aanbieden, zijn vertegenwoordigd. Zij geven ondersteuning en advies aan vrijwilligers. Ook provinciale steunfuncties presenteren zich.

Inschrijving, informeer bij uw gemeente

Organisaties die geïnteresseerd zijn en geen uitnodiging hebben ontvangen, kunnen bij hun gemeente een uitnodiging met inschrijfkaart krijgen bij mw. E. van Leeuwen, tel. (071) 516 53 03, medewerker vrijwilligersbeleid gemeente Leiden.

"Expert in vrijwilligerswerk" wordt georganiseerd door Samenwerkingsverband Holland Rijnland en PJ PARTNERS. Dankzij subsidie van de Provincie Zuid-Holland is het mogelijk deze activiteit gratis aan te bieden.

Nadere informatie:

Joke Broekhuis, PJ PARTNERS, tel. 010 - 436 21 66; jbroekhuis@pjpartners.nl


---- --