Politie Gelderland-Midden

Barneveld, getuigen mishandeling gezocht

Publicatiedatum: 11-11-2004

Een 19-jarige fietser uit Voorthuizen is woensdagmorgen mishandeld in Barneveld. De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling. De fietser stond rond 07.50 uur nabij de kruising Baron van Nagellstraat/Harselaarseweg te wachten voor een verkeerslicht. Op een gegeven moment kreeg hij onenigheid met een voor hem onbekende fietser, omdat hij mogelijk het kruisende fietspad blokkeerde. Tijdens deze onenigheid werd de 19-jarige in het gezicht geslagen, waaraan hij een bloedneus en een dikke lip overhield.
Van de onbekende man is het volgende signalement bekend; hij heeft een getinte huidskleur, een slank postuur en is ongeveer 1.80 meter lang. Deze man droeg die ochtend een licht bruine of beige jas met capuchon. De man kwam aanfietsen vanaf Harselaar Oost en ging in de richting van Harselaar West.
Mogelijk hebben mensen iets van de mishandeling gezien. Zij worden gevraagd contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Ede, Edenaar verdacht van mishandeling vriendin
Publicatiedatum: 11-11-2004

Een 23-jarige Edenaar is woensdagmiddag aangehouden op verdenking van mishandeling van zijn 25-jarige Edese vriendin. De twee zouden in de wijk Maandereng in hun woonplaats onenigheid hebben gekregen. Daarbij zou de Edenaar zijn vriendin hebben geslagen. Gewaarschuwde agenten hebben vervolgens de man in de genoemde wijk aangehouden.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---