Overval op bloemenwinkel

Leiden 11-11-2004 - Een nog onbekende man pleegde op woensdag 10 november een overval op een bloemenwinkel aan de Kooilaan. De man kwam rond 12.00 uur de winkel binnen, bedreigde de 25-jarige eigenaresse van de winkel met een mes en deed vervolgens een greep in de kassa. Met een onbekend geldbedrag verliet hij de winkel. Een onmiddellijk door de politie ingesteld onderzoek bleef tot op heden zonder resultaat.

Binnen 24-uur tijd is dit de 2e overval waarbij de overvaller een greep in de kassa deed. In de late namiddag van dinsdag 9 november werd een tabakszaak aan de Maasstraat overvallen. Uit het ingestelde onderzoek is naar voren gekomen dat een nog onbekende man kort voor en mogelijk op het tijdstip van de overval in een donkerkleurige auto voor de zaak langdurig zat te bellen.

Mogelijk dat hij belangrijke informatie voor het politieonderzoek heeft. De politie vraagt de man dan ook contact op te nemen met de recherche van de politie in Leiden via 0900-8844 (lokaal tarief). Ook mogelijke andere getuigen wordt gevraagd te bellen.