Ingezonden persbericht

Buyitdirect.com N.V. wordt IBM Premier Business Partner

HOOFDDORP, 20041111 -- Per 1 oktober 2004 is aan buyitdirect.com N.V. te Hoofddorp de status van IBM Premier Business Partner toegekend.


De kwalificatie van IBM Premier Business Partner is de hoogste toekenning die IBM aan een Business Partner geeft. Een IBM Premier Business Partner moet aan hoge, vastgestelde technische en organisatorisch eisen voldoen.

Beoordeling voor toekenning van de IBM Premier Business Partner status heeft onder andere plaatsgevonden op het aantal strategische deals die buyitdirect.com het afgelopen jaar heeft afgesloten. Het niveau van de technische kennis en oplossingsgerichtheid binnen buyitdirect.com voldoet zonder meer aan het vereiste level, evenals het groot aantal IBM gecertificeerde medewerkers binnen de organisatie. Tevens is gebleken dat buyitdirect.com hoog scoort voor wat betreft klantentevredenheid.

Buyitdirect.com is binnen de Nederlandse markt met deze toekenning een van de tien Nederlandse IBM Premier Business Partners. De status van Premier Business Partner betekent: contributie, commitment, competentie en klanttevredenheid.

Over buyitdirect.com N.V.
Buyitdirect.com N.V. is een E-business site waar sinds 1999 integratie en klantvriendelijkheid centraal staan. Door de directe koppeling met de voorraadsystemen van een groeiend aantal distributeurs op PC gebied, ontstaat een virtueel magazijn van ruim 120.000 computerartikelen van alle grote fabrikanten. Buyitdirect.com richt zich exclusief op de zakelijke markt en opereert zeer sterk in het MKB segment.




Ingezonden persbericht