Laurus NV

P E R S B E R I C H T

's-Hertogenbosch, 11 november 2004

Laurus N.V. heeft op 9 november 2004 overeenkomstig artikel 46b, lid 1 Wet Toezicht Effectenverkeer 1995 bij de Autoriteit Financiële Markten (`AFM') de toekenning van 57.304.493 overdraagbare inschrijvingsrechten (`claims') gemeld. Hedenochtend heeft de AFM deze toekenning abusievelijk op de website geregistreerd als een toekenning van optierechten. Inmiddels heeft Laurus terzake contact gehad met de AFM en heeft de AFM de registratie aangepast conform de (juiste) melding van Laurus.
Disclaimer
Deze aankondiging is niet bedoeld voor bekendmaking, verspreiding of publicatie, direct of indirect, in zijn geheel of gedeeltelijk, naar of binnen de Verenigde Staten, Australië, Canada, Japan of Italië. Dit document vormt (geen onderdeel van) een aanbod of uitnodiging tot het inschrijven op, of de koop van, inschrijvingsrechten, aandelen of andere effecten in welke jurisdictie dan ook. Het aanbod tot de koop van aandelen in Laurus ingevolge de voorgenomen Uitgifte wordt uitsluitend gedaan op basis van de informatie die is opgenomen in een Prospectus dat algemeen verkrijgbaar zal worden gesteld in Nederland in verband met die uitgifte. Het Prospectus zal gedetailleerde informatie bevatten over de uitgifte en over Laurus en haar management en zal tevens financiële informatie bevatten. Wanneer het Prospectus algemeen verkrijgbaar wordt gesteld, zullen exemplaren ervan kosteloos verkrijgbaar zijn bij Laurus of ABN AMRO Bank N.V., of via de website van Euronext Amsterdam (alleen voor Nederlandse ingezetenen). De toekenning van Inschrijvingsrechten of het aanbieden van nieuwe aandelen kunnen in bepaalde jurisdicties bij wet aan beperkingen onderhevig zijn. Potentiële beleggers dienen zich daarom op de hoogte te stellen van dergelijke beperkingen en deze in acht te nemen.
In het Verenigd Koninkrijk is dit bericht alleen gericht aan personen die professionele ervaring hebben op het gebied van beleggingen en die vallen onder de definitie van "investment professionals" in artikel 19(5) van de Financial Services and Markets Act 2000 (Financial Promotion) Order 2001 (de "Order") of die vallen onder artikel 43 of 49 (2) van de Order of die personen zijn aan wie Laurus anderszins rechtmatig een uitnodiging of aanbieding mag doen tot het verrichten van beleggingsactiviteiten in overeenstemming met de Order. Deze aankondiging bevat en vormt geen aanbieding voor de koop van effecten in de Verenigde Staten. De effecten waarnaar hierin verwezen wordt zijn niet en zullen niet worden geregistreerd ingevolge de Securities Act en mogen niet worden aangeboden of verkocht in de Verenigde Staten zonder registratie of vrijstelling van registratie ingevolge de Securities Act.

---
Perscontacten:
Frits Kremer, telefoonnummer 0031 (0)73 622 37 14 / 0031 (0)6 22 45 88 57
---


---- --