Ingezonden persbericht


TEAM EXACT SOFTWARE/MAN MAAKT ZICH KLAAR VOOR DE START

Son, 11 november 2004 - De voorbereidingen voor de Dakar Rally 2005 van het team Exact Software/MAN zijn in volle gang. Sinds half september wordt er met man en macht aan de MAN trucks gewerkt om op 1 januari 2005 aan de start in Barcelona te kunnen verschijnen. Naar verwachting worden de trucks van Hans Stacey en Toon van Genugten de eerste week december aan de pers gepresenteerd. U kunt dan ook zeer binnenkort een uitnodiging voor de officiele teampresentatie Exact Software/MAN verwachten.

31 December start de Dakar rally in Barcelona, waar een proloog wordt verreden. Op 1 januari start de lange rit naar Granada, waar twee korte specials worden gereden, voordat de oversteek naar Marokko wordt gemaakt. Van Marokko vervolgt de rit naar Mauritanië, waar op 9 januari in Atar de rustdag is gepland. Na Mauritanië volgt Mali en tot slot Senegal, waar op 16 januari 2005
de finish aan het Lac Rose plaatsvindt. De precieze route zal op 17 november bekend worden gemaakt.
De doelstelling van het zeer gedreven team is om het eerste jaar de finish te halen in Dakar en om zoveel mogelijk ervaringen op te doen. Team Exact Software/MAN moet binnen 3 jaar een van de favorieten voor de titel kunnen zijn.

Wilt u voor die tijd meer informatie over het team of wenst u een interview met een van de teamleden, kunt u contact opnemen met Eva van Pelt via press@exact-man.com.

PR/SPONSORING:
GR8 INDUSTRIES
EVA VAN PELT
GINNEKENWEG 275
4835 NC BREDA
THE NETHERLANDS
T. +31-(0)76-5655511
F. +31-(0)76-5659838
E. PRESS@EXACT-MAN.COM