HCC
http://www.hcc.nl

HCC Dagen / GAMEXPO 2004: innovatie en entertainment

Half november is het zo ver: HCC organiseert opnieuw hét evenement op computergebied, HCC Dagen. De beurs wordt op 12, 13 en 14 november gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Belangrijk onderdeel van HCC Dagen is GAMEXPO, the platform for interactive lifestyle. Uniek dit jaar is het Smart Lifestyle paviljoen, waar een Huis van de Toekomst gebouwd wordt: dé reden om HCC Dagen/GAMEXPO te bezoeken. Bezoekers vinden op HCC Dagen / GAMEXPO verder alle informatie over de nieuwste computers, multi media toepassingen, games, consoles, gadgets en home entertainment sets. HCC Dagen / GAMEXPO is met circa 100.000 bezoekers de grootste computerconsumentenbeurs van de Benelux.

De komst van razendsnelle digitale verbindingen, productinnovaties en nieuwe technologieën verandert onze huiskamers in een digitaal droomhuis. Techniek staat in dienst van het gemak. PCs en elektronische producten werken feilloos samen en leveren digitale media daar waar de bewoner dat wenst. HCC Dagen laat zien hoe PC-technologie, elektrische apparatuur, draadloze communicatie en broadband internet samensmelten tot een nieuwe digitale wereld.

Het Huis van de Toekomst
Op het Smart Lifestyle paviljoen is het Huis van de Toekomst te zien. In een aantal huiskamers wordt een blik in de (nabije) toekomst gegeven met behulp van gestandaardiseerde en op maat gemaakte automatiseringsoplossingen voor de woon- en werkomgeving. Optimaal genieten van spectaculair beeld en geluid via een home cinema set, favoriete tv programmas direct op de harde schijf van je media center opslaan en huishoudelijke toepassingen met stemgeluid programmeren om maar een aantal bijvoorbeelden te noemen.

TMF Game Awards
Op zaterdag 13 november worden op GAMEXPO 2004 de allereerste TMF Game Awards uitgereikt. De belangrijkste award is de 'Best Allround Gamer' van Nederland, waar elke geoefende gamer kans op maakt. Verder zijn er awards te winnen voor de verschillende games die het afgelopen jaar zijn uitgekomen.

Over HCC
HCC is dé vereniging van computergebruikers in Nederland en telt circa 200.000 leden. Het door HCC aangeboden dienstenpakket omvat de magazines Computer!Totaal, PC Zone, Tips & Trucs, GamePro en Zoom Magazine; HCC Dagen / GAMEXPO en de portal hccnet.nl. Ook de service-dienst hcc!hulp, eerste hulp bij al uw computerproblemen, maakt deel uit van het HCC pakket. Daarnaast biedt HCC diverse vormen van internettoegang via hcc!net.


--------------------- einde persbericht --------------------------