Vereniging FME-CWM

Afscheid Arie Kraaijeveld op Jaarcongres FME-CWM

Programmamanager Benchmarking
Assistent Controller

Afscheid Arie Kraaijeveld op Jaarcongres FME-CWM

Het Jaarcongres van de Verenging FME-CWM, op vrijdag 12 november a.s., staat geheel in het teken van het afscheid van voorzitter en algemeen directeur Arie Kraaijeveld.

In het Circustheater in Scheveningen vindt, voorafgaand aan het openbare middagprogramma, de besloten ledenvergadering plaats (14:00 - 14:30 uur). Daar zal onder meer de opvolger van Arie Kraaijeveld worden benoemd. Tijdens het openbare middagprogramma (14:30 - 17:00 uur), zullen een aantal sprekers het woord voeren, afgewisseld door enkele korte intermezzo. 's Avonds is er een officiële afscheidsreceptie in het Kurhaus in Scheveningen, van 17:30 tot 21:30 uur. Tijdens deze receptie heeft u tevens de gelegenheid om kennis te maken met de opvolger van Arie Kraaaijeveld. De uitnodigingen voor het Jaarcongres zijn inmiddels aan de lidbedrijven verzonden.

Tijdens zijn werkzame leven heeft Arie Kraaijeveld zich altijd ingezet voor maatschappelijke doelen en economische belangen. Het is op uitdrukkelijk verzoek van onze voorzitter dat zijn afscheidscadeau in het teken staat van een donatie aan een organisatie die kanslozen kansrijk maakt: het Lilianefonds. Het Lialianefonds zorgt ervoor dat gehandicapte kinderen in ontwikkelingslanden, bij voorkeur binnen het eigen gezin, van hulpmiddelen worden voorzien zodat zij normaal naar school kunnen, deel kunnen nemen aan het maatschappelijke leven en zo een kansrijke toekomst voor zichzelf kunnen opbouwen.

Uw financiële bijdrage aan het afscheidscadeau van Arie Kraaijeveld, welkom op rekeningnummer 42 84 56 073 t.n.v. FME-CWM inzake Afscheid de heer Kraaijeveld, zal tijdens het openbare middagprogramma van het Jaarcongres worden overhandigd aan oud-shorttrack schaatsenrijdster en ambassadeur van het Lilianefonds Monique Velzeboer.

FME-CWM, mevr. Maria Janssen, 079 ? 353 11 54, msj@fme.nl.