Gemeente Oirschot


* Afsluiting A2

Tussen Boxtel en Best wordt over de A2 de natuurbrug Het Groene Woud aangelegd. In verband met het plaatsen van het bovendek van deze brug wordt de A2, tussen s Hertogenbosch en Eindhoven, twee weekenden afgesloten voor doorgaand verkeer.

Van vrijdagavond 12 november vanaf 22.00 uur tot en met maandagochtend 15 november 04.00 uur zal de A2 in de richting s Hertogenbosch Eindhoven worden afgesloten voor het doorgaand verkeer tussen de knooppunten Vught en Ekkersweijer. Voor het lokale verkeer is dit weekend de A2 afgesloten tussen Boxtel en Best-West.

Van vrijdagavond 26 november vanaf 22.00 uur tot en met maandagochtend 29 november 04.00 uur zal de A2 in de richting Eindhoven s Hertogenbosch worden afgesloten voor het doorgaand verkeer tussen de knooppunten Ekkersweijer en Vught. Voor het lokale verkeer is dit weekend de A2 afgesloten tussen Best-West en Boxtel. Knooppunt Ekkersweijer is afgesloten voor al het verkeer richting s Hertogenbosch.

Met borden langs de weg wordt een omleidingsroute tussen Best en Boxtel aangegeven.

Meer informatie vindt u op www.reistijdenzuid.nl. ook kunt u (gratis) bellen naar 0800-8002. Voor een overzicht van de omleidingsroutes en de exacte tijdstippen van de werkzaamheden klikt u op onderstaande link:

omleidingsroutes A2.pdf