Ingezonden persbericht


Persbericht

Nederlands softwarebedrijf biedt MKB sinds 1999 relatie- en beheertoepassing ECXS viert lustrum van ecOrganizer

Huizen, 12 november 2004 - Het Nederlandse softwarehuis ECXS viert deze maand het lustrum van haar relatie- en projectbeheertoepassing ecOrganizer. Sinds de marktintroductie in november
1999 heeft ECXS meer dan 2500 gebruikslicenties ecOrganizer aan meer dan 350 Europese bedrijven verkocht.

Dick Honing, directeur en mede-oprichter van ECXS, zegt: "Vijf jaar geleden merkten we dat er ook binnen veel kleine- en middelgrote bedrijven behoefte was aan een eenduidige toepassing voor alle bedrijfsprocessen met een centrale datalocatie. ECXS heeft toen een modulair opgebouwde en volledig geïntegreerde relatie- en projectbeheertoepassing ontwikkeld op basis van FileMaker Pro. Anno 2004 zijn nog steeds veel MKB-ers op zoek naar zo'n eenduidige toepassing." ecOrganizer heeft niet alleen binnen Nederland een potentiële markt, maar ook in de rest van Europa. De toepassing is naast het Nederlands beschikbaar in het Duits, Engels, Frans, Italiaans, Portugees, Spaans en Zweeds.

Herfstactie
Om het lustrum te vieren, is ECXS een herfstactie begonnen. Bedrijven die een gebruikslicentie van de standaardmodule van ecOrganizer bestellen, mogen een ander bedrijf opgeven dat een singel-user licentie ter waarde van 295,00 geheel gratis van ECXS opgestuurd krijgt. Bedrijven die drie of meer licenties ecOrganizer bestellen, ontvangen ­ kosteloos - een introductietraining van een halve dag. De standaardmodule biedt de functies agenda, taken- en relatiebeheer, correspondentie en (e-)mailingen.

De aanbieding loopt tot 15 december 2004. Gedurende die periode kunnen kopers de ECXS- website bezoeken op www.ecorganizer.nl voor deelname en de details.

PublieksWerk / ECXS

ECXS
ECXS is een Nederlandse onderneming die in 1996 is opgericht en gevestigd is in Huizen. Gebruikers van de op FileMaker gebaseerde ecOrganizer-oplossingen zijn onder andere reclamebureaus, accountants, architecten, adviesbureaus, uitgeverijen, drukkerijen en fotografen. De onderneming heeft 350 Europese klanten die te samen 2500 licenties in gebruik hebben. Meer informatie bieden de websites www.ecorganizer.nl en www.ecxs.nl.

Overige informatie, illustraties en testversies:

ECXS Information Systems BV PublieksWerk Dick Honing Piet van Reeuwijk t: (035) 523 38 19 t: (020) 486 21 39 e: dick@ecxs.com e: piet@publiekswerk.nl

PublieksWerk / ECXS 2/2


---- --